korisno je

U svakom trenutku budite besprekorno sređeni: 6 bjuti stvari koje obavezno morate poneti sa sobom kada idete u provod

0

Kada se spremate za odlazak u grad, verovatno mnogo vremena trošite na spremanje koje obuhvata sređivanje kose, šminkanje, kombinovanje odeće kako bi se sredili tako da budete zadovoljni sobom.

foto: Shutterstock/Mikhaylovskiy
foto: Shutterstock/Mikhaylovskiy

 

Mnogi biraju da kosu uviju, drugi se opet odlučuju da je isprave, a onda dođe vreme za šminu. Nastaje izbor boja koja treba uklopiti uz odeću, koje ruž izabrati, da li mat ili sjajan, koji će najduže da traje i sl. 

 

 

Međutim, određene stvari možete poneti sa sobom, a koje vam ne zauzimaju mnogo prostora, a poslužiće vam da u svakom momentu izgledate zanosno i "doterano" kao da ste tek stigli na žurku:

 

 

Jedan od detalja koji će sigurno da da svežinu i posebnu dimenziju vašim usnama čak i posle nekoliko sati provedenih na žurki sigurno je sveže obojene usne. 

 

  • Olovka za usne

 

Ne neophonda stvarčica koju treba da ponesete sa sobom na posao, ali sigurno stvarčica koja će produžiti trajanje vašeg ruža. 

 

  • Puder u kamenu 

 

Ovakvi proizvodi su često pljosnati pa ne zauzimaju mnogo prostora u torbici koju nosite sa sobom na žurku. Takođe, sa njima obično dolazi i sunđerčić sa kojim možete nanositi proizvod. Dovoljno je da ga nanesete samo na centralni deo lica i vaša šminka će izgledati svežije

 

  • Papirići za skupljanje sebuma

 

U proizvodnji se danas mogu pronaći i papirići koji skupljaju sebum i tako matiraju vaše lice. Međutim umesto njih, možete koistiti i tanak sloj maramice.

 

  • Četka za kosu

 

Misli se na četku koja je mala, kompaktna i sklopiva. Takve se danas mogu pronaći u drogerijama, a mogu poslužiti kako bi se sredila kosa.

 

  • Ogledalce

 

Isto važi i za ogledalce koje se danas proizvodei i mini veličinama i tako su veoma kompaktni da ih možete poneti sa sobom u grad. 

 

Naravno, kako je bjuti industrija jako napredovala, većinu proizvoda možete pronaći u mini verzijama. 

 

I da, nemojte zaboraviti da sa sobom ponesete mnogo pozitivne energije!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker