isprobajte i vi

HOLIVUDSKI pogled: Nije ni ulje, ni krema, a čini da TREPAVICE izgledaju duže i gušće ODMAH!

0

Svaka žena, bez obzira na gustinu i dužinu sopstvenih trepavica, uvek želi da joj budu još malo gušće i duže. Naročito kada su u pitanju neke posebne prilike gde se valja malo značajnije našminkati. Pogledajte OVDE sjajan savet kako da instant dobijete trepavice o kakvima ste do sada mogli samo da sanjate.

foto: Promo
foto: Promo


Iako postoje razna ulja koja podstiču rast prirodnih trepavica, to je ipak dug proces, zahteva vreme i strpljenje. A kada vam treba instant rešenje, obične veštačke trepavice nisu najsrećnija varijanta iz više razloga: imaju lepak koji može iritirati i kapak i oko, teško se stavljaju, a skidanjem njih čupate i sopstvene trepavice. Mnogo bolja opcija jesu MAGNETNE TREPAVICE!

 

Trepavice
foto: Promo

 

Kako magnetne, zar se magnet ne kači za metal?

Tako je, kači se. Zato ove trepavice imaju 2 dela: gornji i donji deo. Na gornji deo gornjih prirodnih trepavica se stavi jedan deo veštačkih koji na sebi ima male magnetiće. Potom se na donji deo gornjih kapaka stavi drugi deo veštačkih trepavica koji na sebi ima sićušne delove metala zahvaljujući kojima se sastavlja sa gornjim delom. Vrlo je lako, što možete videti i u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=aXcIsYVCUSU

Vrlo jednostavno se uklanjaju (samo se razdvoje magnetići laganim pokretima dva prsta) i nema rizika da ćete oštetiti prirodne trepavice.

Dodatni plus kod ovih trepavica je taj što su jeftinije rešenje i od običnih veštačkih trepavica koje stavljate sami i od nadograđenih trepavica, jer ih platite jednom, a možete da ih koristite NEOGRANIČENO.

***Ako ih poručite danas OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, dobićete ih po super povoljnoj ceni!***

makonda-tracker