blistajte

Za punije usne i smanjivanje tamnih podočnjaka: 3 trika kako koristiti HAJLAJTER za najlepše crte lica

0

Hajlajter je višestruko koristan: za usne, obraze, podočnjake... Evo kako možete naneti ovaj proizvod za blistav izgled

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Bilo da su u pitanju vaši obrazi ili možda nos i usne, jedan hajlajter će vam pomoći na svim ovim područjima. Donosimo vam male savete za upotrebu hajlajtera u sklopu tehnike šminkanja koja će vam pomoći da izgledate hidrirano, sveže i blistavo.

 

 

Možda niste znali, ali hajlajter možete nanositi na mnogo raznovrsnih načina, sunđerima, četkicom ili čak i prstima, a uz to da privučete pažnju na najlepše crte lica. On je višestruko koristan, a pogledajte kako ga još možete naneti, osim na obraze:

 

  • Rumenilo

 

Pre rumenila, nanesite hajlater u kamenu na jagodice, a potom i rumenilo. Blistaćete, efekat će biti izraženiji, a posebno je dobar trik kada želite da vam šminka bude sasvim decentna.

 

šminka
foto: Shutterstock

 

  • Usne

 

Punije usne možete postići tako što ćete utakpati malo hajlajtera prstom preko našminkanih usana. Nanesite ga baš na centar usana i uverite se da će odmah izgledati punije.

 

  • Korektor

 

Tečni korektor u maloj količini pomešajte s mrvom hajlajtera (tečnog) i pomoću sunđerčića nanesite na podočnjake. Ako imate hajlajter u prahu, pomešajte mrvicu sa malo pudera u prahu, pa takođe nanesite na podočnjake.

Izgledaćete budno i tamni krugovi neće biti izraženi.

 

 

makonda-tracker