TAJNA NJENE LEPOTE

I BEZ ŠMINKE IZGLEDA FANTASTIČNO: Dženifer Garner otkriva kako joj uspeva da ima tako savršen ten

0

Za koji dan će napuniti 47 godina, rodila je troje dece, a uvek izgleda besprekorno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Dženifer Garner prošle godine se razvela od superstara Bena Afleka, s kojim je u braku dobila troje dece. Ipak, uprkos ljubavnom brodolomu, nije prestala da se neguje i poštuje svakodnevnu rutinu u čuvanju svog mladalačkog izgleda.

 

Kako sama kaže, ona ne samo da ne voli da koristi jaku šminku, već i kad mora da stavi nešto, na trepavice nanese samo jedan sloj maskare i na obraze tek malo rumenila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

 

- Kad se i rešim da se našminkam, to obično bude jedan sloj maskare i diskretno rumenilo kako bi se što više videla koža. Najsrećnija sam i najprijatnioje se osećam kada imam “više sebe”. Možda ću staviti nešto na kapke, ali to je sve što mi je potrebno. Što manje šminke nanosim i što više svoje kože vidim, to sam srećnija – rekla je Dženifer za magazin “People” i dodala da joj je koža osetljiva na sunce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

 

- Tu sam pravi štreber, a trebalo bi i vi. Uvek imajte zalihe krema protiv sunca i nanosite ih češće i više nego što smatrate da je dovoljno. Vaša će vam koža jednoga dana biti zahvalna - savetuje holivudska glumica.

 

 

makonda-tracker