KO BI REKAO?

A mislili smo da je savršena: Adrijana Lima važi fatalnu lepoticu, ali se ipak ne pridržava važnih bjuti PRAVILA! (FOTO)

0

Krši pravila ali s razlogom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kada je pravilna nega i higijena lica u pitanju postoje jasno određena pravila i kompromisi ne postoje. Postoje samo tri pravila kojih treba da se pridržavate, i to zaista nije toliko teško, ali kako smo sada saznali jedna od najlepših žena sveta Adrijana Lima jedno krši skoro svaki dan.

 

Prvo, a možda i najvažnije, sigurno ste nebrojeno puta čuli od mame ili najbolje prijateljice,  uvek skidajte šminku pre spavanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Drugo glasi: Nosite zaštitni faktor svakodnevno, čak i ako je napolju oblačno i hladno.

 

Poslednje pravilo odnosi se na ljubitelje zdravog života i rekreacije , nikada ne vežbajte sa šminkom na licu.

 

Šminka najlepše žene sveta i kaže da je ovo njena najveća tajna:

 

Ukoliko se osećate loše jer preskačete neko od ovih pravila, možda vas uteši činjenica da ih se čak ni jedna od najpoznatijih svetskih lepotica, Adrijana Lima, ne pridržava. Ustvari, ne samo da ih se ne pridržava, već namerno nanosi šminku na lice pre odlaska na trening boksa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Doslovno, moj dan izgleda ovako. Probudim se. Spremim decu za školu. Nanesem maskaru, rumenilo, ruž za usne. Svakog dana. Ne šalim se", ispričala je za "InStyle" i dodala da odmah nakon toga odlazi u teretanu."

 

 

 

makonda-tracker