poštujte ih i bićete prezadovoljne rezultatom

Lepše, negovanije i srećnije u 2018. godini: 10 beauty odluka koje treba da donesete već danas

0

Dok iščekujemo 2018. godinu, planiramo šta ćemo sve uraditi pametnije i bolje, a beauty i makeup rutina moraju se naći na ovom spisku...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. Ne plašite se da probate nove stvari


Najsigurniji način da se pridržavate ove odluke jeste da počnete sitnicama, a to su svakako lakovi za nokte. Ljubičaste nijanse, koralni tonovi, pa čak i crna boja od koje mnogi strepe mogu biti sjajan način da "probijete led", piše Make-up.rs.

 

2. Izaberite život u ružičastom


Dodajte svojoj boji i makeup rutini ružičastu boju i garantovano ćete se osećati i veselije i ženstvenije! Idealan način da započnete ovu promenu jeste da dodate malo roze tonova obrazima uz pomoć moćnog rumenila, a zatim pređite na moćne karmine i, naravno, efektne lakove za nokte.

 

 

3. Ostanite svoje!


Vaš najbolji adut su pune usne? Nikad ne zanemarujte piling usana i ne birajte karmine olako, već dajte sve od sebe da ih istaknete!

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

 

Imate prodoran pogled i prelepe krupne oči? Posvetite im posebnu pažnju tokom šminkanja i svaki vaš look biće nezaboravan!

 

4. Budite hrabre


Čak i ako ste se sto puta zaklele da nećete nositi trendove za kojima su baš svi poludeli, kao što su ombre usne i lakovi za šljokicama, imajte na umu da su ovi makeup trikovi popularni baš zato što su moćni. Dakle, baš sve vredi probati, pa neka godina pred nama bude godina u kojoj ćete probati svaki trend koji nam lepotice s Instagrama preporuče.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sajtu Make-up.rs.

 

 

 

makonda-tracker