lepota nije jeftina

Otkrivene SVE njene tajne: Kako je moguće da Dženifer Aniston danas izgleda IDENTIČNO kao pre 17 godina?

0
Sudeći po fotografijama Dženifer Aniston, lako bismo mogli da pomislimo da je sada 2000. godina. Ona je i tada izgledala skoro isto kao danas, kada ima 48 godina.

 

foto: Profimedia

Noge

 

Ona je fitnes fanatik, vežba šest puta nedeljno u teretani koju ima u svojoj vili na Beverli Hilsu. Dakle, nisu joj noge zategnute od sedenja. Tri puta nedeljno, Anistonova vežba pod nadzorom ličnog trenera, a ponekad ide i na jogu. Za sve te treninge, Džen plaća oko 43.500 evra godišnje.

 

Ipak nije jedina koja može da nosi ovu haljinu! Dženifer Aniston na dodeli Oskara KOPIRALA slavnu pevačicu (FOTO, ANKETA)

 

Kosa

 

Da bi imala onakvu kosu, koja uvek izgleda kao sa reklame, Dženifer ide kod frizera svakih šest nedelja, na farbanje i izvlačenje pramenova, a ukupno izdvaja oko 8.000 evra godišnje za održavanje frizure.

 

Šminka

 

Ona je uglavnom minimalno našminkana, ali i to minimalno košta. Naime, glumica koristi Šanel maskaru i korektor, "Lora Mersije" kremu, "Armani Face Fabric" podlogu za puder, a izračunato je da je to sve košta oko 800 evra godišnje.

 

foto: Profimedia

Glumica godišnje izdvaja oko 800 evra za negovanje obrva, a oko 400 evra godišnje joj odlazi na tretmane za podizanje kože na vratu.

 

Ne treba da pominjemo da je dva puta operisala nos, što takođe košta, a nagađa se i da li je ili nije sredila grudi.

 

U svakom slučaju, kada se to sve sabere, procene su da na ulepšavanje i održavanje izgleda Dženifer troši više od 81.000 evra.

 

Ako se pitate zašto bi vas to zanimalo - zato što toga treba da se setite sledeći put kada počnete da upoređujete svoj izgled sa izgledom neke poznate ličnosti. Da, i vi biste izgledali tako, možda i bolje, kada biste imali viška da toliko para godišnje ulažete u svoju lepotu!

 

 

makonda-tracker