Čarolija za dame

5 bjuti pitanja za Tanju Savić: Atraktivna pevačica otkriva sve tajne! (FOTO)

1
Popularna pevačica rado se prepušta različitim kozmetičkim tretmanima, ali najviše uživa u masažama koje je opuštaju, jednostavnom make-upu, kao i preparatima na prirodnoj bazi.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Osim svojim pesmama, pevačica Tanja Savić publiku osvaja i fizičkim izgledom. Iako kaže da ne posvećuje dovoljno vremena teretani i vežbanju, atraktivna crnka kroz osmeh objašnjava kako joj odgajanje dvojice sinova nadomešćuje nedovoljan broj treninga.

 

Story: Da li posećujete kozmetičara i koliko često?

Uvek kada sam u prilici odlazim u salone. Imam svoju kozmetičarku s kojom godinama sarađujem i čijim sam radom izuzetno zadovoljna. Smatram da je ova vrsta nege neophodna svakoj ženi koja želi da vodi računa o sebi. Prija mi sve što ima veze sa kozmetičkim salonima, uživam u tretmanima bilo koje vrste, ali mogu da izdvojim masažu kao nešto čemu se najviše radujem."

foto: Petar Đorđević

Story: U koji deo tela ulažete najviše energije i novca?

U održavanje kože lica. Redovno radim piling i nanosim odgovarajuće preparate kojima sam godinama verna. Svako jutro praktikujem da ga očistim i umijem pre nego što nanesem kreme, a tek onda šminka dolazi na red. Takođe, nikada ne preskačem preparate za noćnu negu."


Story: Jeste li uvek našminkani i o kakvoj kozmetici je reč reč?

Kada nisam na nastupima ili nemam neko snimanje, odlučujem se za što manje šminke, dovoljni su mi samo korektor i maskara. Zbog prirode posla kojim se bavim, primorana sam da koristim scenski make-up koji je jako težak za kožu.

Ne stidi se toga: Tanja Savić priznala ono što se mnoge žene NIKADA ne bi usudile (FOTO)

Iz tog razloga važno mi je da napravim pauzu, jer velika količina dekorativne kozmetike oštećuje epitel i dovodi do bržeg starenja."

foto: Petar Đorđević

Story: Na koji način negujete kosu?

Brigu o kosi prepuštam svom frizeru, a zbog čestog feniranja, kada god imam vremena trudim se da koristim pakovanja. To prepuštam profesionalcima, jer oni ipak najbolje znaju šta odgovara mojoj kosi."

Story: Da li menjate kozmetiku ili ostajete dosledni jednom brendu?

Verna sam istim proizvodima, sve do onog momenta dok se moja kosa i koža toga ne zasite. Zbog čestih putovanja, u prilici sam da pojedinu kozmetiku donosim iz inostranstva. Nisam rob brendova, ali preferiram preparate na prirodnoj bazi."

foto: Petar Đorđević

 

makonda-tracker