potpuno iskrena

Ne stidi se toga: Tanja Savić priznala ono što se mnoge žene NIKADA ne bi usudile (FOTO)

0
Pevačica je otvoreno govorila o temi koju mnoge dame pokušavaju da zaobiđu.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Tanja Savić priznaje da nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

 

Pevačica, koja se dva puta porađala, najveću zamerku ima na svoje grudi, ali i pored toga, ne želi da ide kod estetskog hirurga.

 

Na sebi ništa nisam radila! Pale su mi grudi, imam 32 godine, a nemam silikone. Ne znam zašto su mi grudi pale. Eto, ja krivim usta, ali su moja. Nisam ih povećavala. Kad sam imala herpes, neki su mislili da sam ih radila, ali nisam. Ne zameram nikome takve komentare. Čim se priča o meni, znači da vredim", kaže Tanja, koja je nedavno, i to po ko zna koji put, došla u centar pažnje medija zbog svojih lapsusa.

 

foto: Damir Dervišagić


Pre mi je mnogo smetalo i plakala sam kad čujem da govore da lupetam i da ne znam srpski. Problem je u tome što i dalje imam veliku tremu pred kamerama i onda mi se desi da kažem nešto u brzini. Nemam dovoljno samopouzdanja. Blesava sam i pogubljena, ali sam dobra osoba", priča Savićeva.


Tanja Savić kaže da nikad nije pala u iskušenje da prevari supruga Dušana Jovančevića, ali da su mnogi pokušavali da ih razvedu.

 

foto: Luka Šarac


Osuđujem prevaru u braku, a divim se onima koji to mogu da urade da niko ne sazna. Doduše, mužu nikad ne bih oprostila prevaru. A pokušavali su da nam nametnu neku aferu. I dan-danas nam stižu neke poruke. To je huška neka", uverena je Savićeva.

makonda-tracker