Lepota kao stav

Njena lepota leži u osmehu, stavu i energiji: Sve beauty tajne Ivon Jafali (FOTO)

0
Atraktivna voditeljka upečatljivih crta lica i egzotičnog porekla tek odnedavno počela je da uživa u različitostima, pa svoju bujnu kovrdžavu kosu s ponosom neguje, a umesto kreme praktikuje što više smeha i vedrog raspoloženja, koji su njen recept za dobar izgled
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Zahvaljujući svojim afričkim korenima, voditeljka Studija B Ivon Jafali ima savršen ten koji ne zahteva previše nege ni česte kozmetičke tretmane. Za nju, lepota žene ogleda se u stavu, energiji i osmehu, a kada je reč o fizičkoj aktivnosti, za njenu vitku figuru zaslužni su plivanje, duge šetnje sa psom, ali i ples koji svakodnevno praktikuje.

 

Ivon Jafali: U meni se javlja želja za decom


Story: Na koji način vodite računa o koži lica i tela?


- Moje lice i telo izgledaju najlepše kada su u svom prirodnom okruženju, pod dejstvom sunca i mora. Moja koža nema potrebu za čestim kozmetičkim tretmanima.


Ivon Jafali: Frizura pod disko reflektorom

 

U zimskim mesecima licu je neophodna vlažnost, a moj izbor je Vichy Aqualia Thermal. Kada je reč o nezi tela, nakon svakog tuširanja nanosim kokosovo ulje kupljeno u zdravoj hrani, ali nemojmo zaboraviti na afrogenetiku zbog koje zaista nemam nikakvih problema s kožom.

 

foto: Andreja Damnjanović


Story: Kako izgleda vaša dnevna, a kako večernja make-up rutina, uživate li u šminkanju?


- Trudim se i dalje da moje lice bude čisto i bez šminke kad ne radim. Ne treba zaboraviti da je takođe važno da se smejete. Kada je reč o profesionalnom šminkanju, kolorit mog tena jedino zadovoljavaju tečni puderi Mac, maskara Diorshow i ruževi Illamasqua.


Story: Imate jaku i gustu kosu, na koji način vodite računa o njoj?


- Kao da sam tek sad shvatila sve prednosti i lepotu različitosti svoje kose. Tako da je u poslednje vreme puštam, a preparate kojima je održavam kupujem u afrošopovima kada putujem.

 

Ivon Jafali: Agonija oko nasledstva odražava se na naše zdravlje


Story: Kako održavate liniju?


- Plivanjem i šetnjom sa svojim psom Anđom, ali i izbegavanjem kasnih obroka. Kao što rekoh, dugujem zahvalnost mami Africi. I nikako da ne zaboravimo ples u klubu, plesnoj školi, kod kuće ispred ogledala. Za mene, lepota žene ogleda se u stavu, energiji, osmehu i vedrini.


Story: Imate li omiljeni parfem, kakve mirisne note preferirate?


- Omiljeni parfem mi je Narciso Rodriguez koji koristim i leti i zimi.

 

foto: Andreja Damnjanović


 

( Razgovarala: Milica Prelević, Izvor: Story )
makonda-tracker