nepromišljen potez

Glumica izazvala oštru polemiku: Negira da se podvrgla plastičnoj hirurgiji, međutim ove fotografije su razotkrile njenu laž (FOTO)

0
Već godinama odbija da priča o operacijama na licu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Meg Rajan (54) se pojavila na bini Liberti Teatra u Njujorku u svojstvu govornika. Njen govor je ostaone zapamćen, ali su zato svi dobro upamtili njeno lice.

 

Konačno je rešila dilemu dušebrižnika: Evo zbog čega Danijela Dimitrovska ništa ne jede (VIDEO)

 

Pune jagodice, lice bez bora, iskrivljene usne i neprirodnu mimika lica je i dalje ono o čemu se priča. Meg je obukla majicu sa ukrašenim okovratnikom i braon pantalonama.

 

foto: Profimedia

Frizura joj je ista kao i pre desetak godina, ali i lice gledano iz velike daljine.

U velikoj želji da zadrži mladolikost, glumica je pribegavala estetskim operacijama, ali očigledno nije imala sreće kada je plastični hirurzi u pitanju.

 

Razvod Branđeline vas je rasplakao ili nasmejao? Evo kako psiholozi objašnjavaju ovaj fenomen

 

Holivud je decenijama Meg stavljao kao primer osobe iz sveta zabave koja je podlegla pritisku i pokušala da "zaledi" godine.

 

"Dosadile su mi priče o starenju, boji kose, izgledu... To je možda interesantno pet minuta, ali posle više nije", izjavila je Meg jednom prilikom za Porter magazin.

 

foto: Profimedia

Kako su je paparaci nekoliko puta fotografisali sa vidno otečenim obrazima i usnama, novinari su počeli da je saleću pitanjima o estetskim korekcijama:

 

"Volim svoje godine. Volim svoj život kakav je sada. Volim osobu u koju sam se razvila", rekla je tada Meg negirajući sve zahvate na licu zarad lepote.

makonda-tracker