Zlatno doba divlje lepote

Tamara Dragičević otkriva: Sve o nezi moje kose

0
Jedna od najomiljenijih glumica mlađe generacije Tamara Dragičević dosta vremena posvećuje svom izgledu, ali najviše nezi osetljive kože i zbog toga je veoma oprezna sa šminkom
foto: Filip Shobot
foto: Filip Shobot

Atraktivna glumica Tamara Dragičević, koja je u šestom mesecu trudnoće, otkriva koliko su se njene navike u vezi s negom tela promenile otkad je saznala da je u blagoslovenom stanju. Ova šarmantna dama ističe kako brigu o svojoj kosi prepušta stručnom timu u koji ima ogromno poverenje. A koje trikove primenjuje sama kod kuće, zavisi od onog šta joj prija u određenom trenutku, a ne od godišnjih doba.

 

foto: Filip Shobot


Story: Na koji način negujete kosu?
- O nezi moje kose vodi računa moj frizer Vladimir Simić. On je veliki profesionalac i u njega imam potpuno poverenje. Volim da eksperimentišem sa frizurama, ali zbog svoje profesije, ne smem da preterujem. Prirodno, nama glumcima posao je prioritet.

 

foto: Filip Shobot


Story: Kakav je vaš stav o make-upu?
- Dopada mi se kada vidim lepo našminkane devojke, pa u skladu s tim, volim povremeno i privatno da se šminkam. Opet, zbog posla sam često pod maskama i jakim make-upom, pa se trudim da uvek kada je moguće odmaram lice. Nije dobro preterivati sa šminkom, a ja se najčešće odlučujem za puder, rumenilo, braon-zlatne senke, maskaru i karmin.

 

foto: Filip Shobot


Story: Kako se brinete o koži u letnjem periodu?
- Mažem je svakodnevno. Imam osetljivu kožu tela i lica zbog čega baš vodim računa o njoj. Za telo koristim hidratantne kreme a za lice još nisam pronašla idealnu kremu. Često umem da se opustim u Leda Cosmetic salonu gde isprobavam razne prijatne i umirujuće tretmane.
 

foto: Filip Shobot

Story: Da li ste u trudnoći izmenili neke navike?
- Ne mnogo. Pijem više tečnosti, hranim se zdravije, vodim računa o koži i telu koliko mogu i koliko ima potrebe za tim.

 

foto: Filip Shobot


Story: Koje su vaše omiljene mirisne note?
- Preferiram parfeme i ljude koji dobro mirišu. Trenutno koristim Tom Ford Tobacco Vanille, volim i Gucci Guilty, muški Dior Homme, Bleu de Chanel.

makonda-tracker