Za vrele letnje dane

Najbolji saveznik u vreme tropskih vrućina svakako je dezodorans koji sprečava neprijatne mirise, a kozmetičke kuće predlažu nekoliko novih, izuzetno nežnih i snažnih u isto vreme
0
1 / 3 Foto: Promo

Darphin Comforting Softness dezodorans s ekstraktima mimoze i bisabololom umiruje i neguje kožu, obezbeđuje osećaj čistoće uz delikatan miris. Pogodan je i za najosetljiviju kožu, jer ne sadrži paraben i aluminijum. Može se nabaviti po ceni od 2.284 dinara.

Dr.Hauschka Fresh dezodorans s ekstraktima sleza i lešnika i cinkom ne zapušava pore, a upija neprijatne mirise. Citrusni miris pruža osećaj dugotrajne svežine. Ni ovaj dezodorans ne sadrži paraben i aluminijum, a cena mu je 1.044 dinara

Prirodni brend Natures nudi nežni dezodorans s mirisom italijanskog limuna, Cedro Donna Spray. Ovo je dezodorans nežne formule bez alkohola, s esencijom limuna, koji daje dugotrajnu svežinu i islandskim lišajem s antibakterijskim dejstvom, umiruje i neguje kožu. Cena mu je 1159 dinara.

Novi RoC proizvod garantuje 24 sata zaštite, a idealan je za one koji žele dezodorans bez mirisa. RoC Keops RollOn je bez alkohola, ne iritira kožu, a pruža celodnevnu zaštitu. Osim kao rolon, Keops postoji i u spreju.

makonda-tracker