Vichy consult: Mesec zdrave i lepe kože

U Vichy-ju veruju da je zdrava koža najpouzdanije, najnaprednije i najefikasnije sredstvo za postizanje lepote, kao i da je veoma važno obrazovati ljude o važnosti brige za zdravlje njihove kože. U okviru projekta Centar zdrave kože od 14. maja do 14. juna u p
0
1 / 2 Foto: Promo

Osnovna vrednost Laboratorije Vichy je briga o zdravlju kože koja se svake godine manifestuje kroz projekat Centar zdrave kože, koji je ove godine pokrenut pod naslovom Vichy consult. Prvi korak ovog projekta je obrazovanje ljudi o fiziologiji kože, različitim tipovima kože i odgovarajućim negama za očuvanje njenog zdravlja. Drugi korak je dijagnoza na osnovu znanja stručnjaka – farmaceuta i nove tehnologije Skin Consult koji obezbeđuju pravi savet za zdravlje i lepotu kože. Saveti stručnjaka izuzetno su važni za očuvanje zdravlja i lepote kože pošto samo pomoću odgovarajuće nege možemo da izbegnemo probleme i patološka stanja kože, kao i njeno prerano starenje.  

Partner apoteke projekta Vichy consult u vreme trajanja projekta imaće plava vrata i nalepnicu apoteka partner, kao i ekskluzivni patentirani uređaj za dijagnozu kože Vichy Consult. Vichy Consult omogućava jednostavnu i naprednu dijagnozu kože: tip kože (provera stepena sebuma, vlažnosti kože), starenje kože (atlas stepena starenja kože) i sunčani kapital (melanometar).

Svaki posetilac Vichy consult dobiće dijagnostičku knjižicu kože u kojoj stručnjaci zapisuju svoja opažanja i savete. Na taj način posetilac može da sačuva sve podatke i savete stručnjaka. U skladu sa dijagnozom kože farmaceuti usmeravaju posetioce Vichy consult na najefikasniju i najadekvatniju negu, objašnjavaju delovanje proizvoda, rezultate na koži i razlike u njihovim teksturama.   

Vichy consult organizovani su u partner apotekama od 14. maja do 14. juna.

makonda-tracker