Online kupovina - Detangler četka za kosu

ČEŠLJANJE MOKRE KOSE NA PLAŽI: Pazite da je ne oštetite i lako je raščešljajte!

0

Leto je vreme opuštanja, uživanja na plaži i osvežavajućih dana provedenih na bazenu. Međutim, sa svim tim letnjim radostima dolazi i jedan mali izazov - mokra i zapetljana kosa. Bez obzira na to koliko uživamo u plivanju i sunčanju, raščešljavanje kose posle svega može biti prava muka. Srećom, tu je Detangler četka za kosu koja se lako mrsi, vaš novi najbolji prijatelj za leto!
Pogledajte OVDE zašto je bolja od svih drugih četki za vašu kosu.

foto: Promo
foto: Promo

**1. Savršena za mokru kosu**

 

Detangler četka je dizajnirana da se lako nosi sa mokrom kosom, što je čini idealnim saputnikom na plaži ili bazenu. Nema više bola i kidanja vlasi - samo glatka i svilenkasta kosa. Većina drugih četki čupa vašu kosu i oštećuje je, ali ne i Detangler četka.

 

**2. Ergonomski dizajn**

 

Njena ergonomična drška omogućava lako rukovanje čak i kada su vam ruke mokre. Ona lepo “leže” u ruku i ne morate da se borite sa četkom dok pokušavate da raspetljate kosu - Detangler radi sav posao umesto vas.

 

Gde je možete nabaviti? Specijalnu Detangler četku možete pronaći OVDE ili se o njoj raspitati i poručiti je na 011/6 888 999.

 

Hangar, Četka za kosu
foto: Promo

**3. Bez oštećenja kose**

 

Ono što je najbolje kod ove četke jeste raspored iglica zahvaljujći kom ne samo da je raščešljavanje bezbolno, već nema ni oštećenja vlasi. Samim tim čuvate i sjaj kose.

 

**4. Praktična i lagana**

 

Detangler četka je kompaktna i lagana, savršena za vašu letnju torbu. Uvek je možete poneti sa sobom, bilo da idete na plažu, bazen ili putovanje. Ona je dovoljno velika da njom možete da se očešljate, a ipak dovoljno mala da može da vam stane u torbu, a da je ne zauzme celu.

 

Detangler četka nije samo praktična, već i moderna. Dolazi u različitim bojama koje možete uskladiti sa svojim letnjim stilom. Gde je možete nabaviti? Specijalnu Detangler četku možete pronaći OVDE ili se o njoj raspitati i poručiti je na 011/6 888 999. Naručite je odmah i spremite se za leto bez čvorova i ućebane kose.

 

Ne dozvolite da vam mokra kosa kvari letnje uživanje. Sa Detangler četkom raščešljavanje nikada nije bilo lakše.

 

Hangar, Četka za kosu
foto: Promo

 

makonda-tracker