SAVRŠENE MIRISNE NOTE ZA NJU I NJEGA: Obradujte nekog i izaberite očaravajući parfem!

0

Parfemi su nevidljivi dodatak svakodnevnim iskustvima, poput nevidljivog začina koji obogaćuje mirisnu paletu života.

PARFEMI PO SUPER CENI
PARFEMI PO SUPER CENI foto: Ievgeniia Pidgorna / Alamy / Alamy / Profimedia

Sa svojom moćnom sposobnošću da probudi emocije i evocira uspomene, parfemi postaju neizostavan deo ličnog stila. Od svežih i voćnih nota do dubokih i senzualnih akorda, svaki parfem je poput jedinstvenog potpisa koji nosimo sa sobom. Kroz mirisne harmonije, parfemi ne samo da oblikuju našu prisutnost, već i ostavljaju trag nezaboravnih trenutaka u svetu mirisnih mogućnosti. Mi vam predstavljamo naš izbor, a vi odaberite vaš mirisni pečat!

 

MANOARD ORANGE DIVINE ženski parfem

Manoard ženski parfem
Manoard ženski parfemfoto: Promo

Orange Divine parfem inspirisan je savršenstvom kristala. Nežan je kao dodir cvetnih latica. Ovaj svetlucavi miris hvata suštinu mat cveća. U visokim notama su mirisi bambusa i egzotično azijsko voće Nashi koje ima veoma originalnu i specifičnu svežu aromu, sličnu i jabuci i kruški. U srcu vladaju meke i ženstvene note cveta lotosa, dok osnova donosi elegantne drvene note.

 

Poručite ga OVDE po ceni od 460 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

MANOARD GREEN STRIKE muški parfem

 

Manoard zeleni za žene
Manoard zeleni za žene foto: Promo

Green Strike je muški miris slobode, pun vetra i vode. Kompozicija je izgrađena od savršenog sklada slatkih i slanih nota morske vode i nijansi sunčane topline na vašoj koži. Miris je pun užarenog mediteranskog sunca. Gorki citrusi sa aromatičnim nijansama ruzmarina prepliću se sa slanim, morskim nijansama i bistrim hedionom. Oštre note začina ublažene su drvenom bazom sa toplim, mošusnim tragom.

 

Po ceni od 460 rsd možete ga poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

 

 

MANOARD APPEAL – BODY MIST

Appeal parfem
Appeal parfemfoto: Promo

 

MANOARD APPEAL body mist je voćno-cvetni miris koji sadrži note sveže jabuke i cveta Saguaro. Ova osvežavajuća formula je idealna za mešanje sa drugim mirisima kako biste kreirali svoj sopstveni miris. MANOARD APPEAL body mist pravo je cvetno – voćno osveženje.

 

OVDE ga možete poručiti po ceni od 720 rsd ili pozivom na 011/4420-502.

 

 

 

MANOARD BLUE BODY MIST ZA MUŠKARCE

 

Aperal manoard za muškarce
Aperal manoard za muškarcefoto: Promo

 

MANOARD BLUE body mist za muškarce je sportski i muževni miris sa svežim citrusnim notama, toplim drvenim tonovima i nagoveštajem svežeg jasmina. Morski akordi dodaju svežu čistu aromu ovom mirisu. MANOARD M body mist za muškarce daje energiju, dugotrajan je i savršen je miris za aktivne muškarce na otvorenom. Takođe predstavlja miris pobede i suštinu heroja. Snaga, hrabrost i pobeda destilovani u hrabru mešavinu svežine i toplote.

 

Po ceni od 780 rsd poručite ovaj mist OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

 

MANOARD SUNSET ženski parfem

Manoard za muškarce
Manoard za muškarce foto: Promo

Zalazak sunca je miris ljubavi! Oda najčistijim osećanjima, to je izjava prve ljubavi, strastvene, mlade i eksplozivne ljubavi. Miris je strela ljubavi koju niko ne može zaboraviti. Zalazak sunca kombinuje živahne note cveća i voća. Gornje note ružičastog grejpfruta, narandže i kremaste mandarine u skladu sa notama jasmina i sveže breskve. Njegove glavne note opijaju čula pre nego što se prepuste slastnosti vanile. Savršen miris za ludu romansu!

 

Poručite ga jednim klikom OVDE po ceni od 780 rsd ili pozovite 011/4420-502.

 

MANOARD BLACK SHADOW muški parfem

Manoard za muškarce
Manoard za muškarce foto: Promo

 

Radikalno sveža kompozicija, sirova i plemenita odjednom. Prirodni sastojci, odabrani sa izuzetnom pažnjom, preovlađuju u prevelikim dozama. Gornje note pršte od sočne svežine bergamota, dobijenog od dragocenog ambra, oslobađaju snažan drveni trag. Black Shadow je čin stvaranja inspirisan širokim otvorenim prostorima. Kompozicija obeležena sirovom svežinom, moćna i plemenita odjednom.

 

Po ceni od 780 rsd poručite parfem OVDE ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

 

* Pogledajte još zanimljivih parfema i proizvoda klikom OVDE!

 

makonda-tracker