nežni prema sebi

Kažite ZBOGOM VOSKU I BRIJANJU: Fantastičan sprej za bezbolno uklanjanje dlačica!

0

Uklanjanje dlačica iziskuje vreme, strpljenje, novčani izdatak...

foto:  Profimedia / Iurii Maksymiv / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Iurii Maksymiv / Alamy / Alamy /

Ako izaberete brijač, može doći do posekotina, nikad ne znate koji da uzmete. Ako se opredelite za vosak, mnogo je tu posla, a i bola.

 

Sve što vam treba jeste jedinstveni sprej za brzo i bezbolno uklanjanje dlačica - depilacija bez imalo muke! Savršen je za ruke, pazuhe, bikini regiju i noge!

 

Sprej za depilaciju
Sprej za depilacijufoto: Promo

 

Obogaćen je najpopularnijom aloe verom, koja čini kožu glatkom. Vitamin E je tu da je hidrira, a ekstrakt pomorandže će pomoći u usporavanju znakova starenja. Bez neprijatnih mirisa, bistra, prirodna formula obogaćena je vitaminima koji rastvaraju celu dlaku, do korena, bez ikakvog bola.

 

Sve što je potrebno jeste da ga poprskate po koži, obrišete i ona će biti glatka. Bez nereda i bez bola dobićete savršen efekat.

 

Sprej za depilaciju
Sprej za depilacijufoto: Promo

 

Vaša koža će izgledati bolje, biće negovana, nahranjena vitaminima, a dlačice se neće vraćati nedeljama. Ne propustite ovu priliku da olakšate sebi svakodnevnicu!

 

Sprej za bezbolno uklanjanje dlačica možete naručiti sada po neverovatnoj ceni od samo 999 rsd! Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Požurite, količine su ograničene!

makonda-tracker