isprobajte

Korisni trikovi za BRZO ulepšavanje: Ove cake svaka žena treba da zna!

0

Pozvni ste u izlazak ili na sastanak, a imate malo vremena da se spremite? Uz ovih par trikova sredićete se brzo i izgledati savršeno

foto: Profimedia / Marin Conic / Alamy / Alamy
foto: Profimedia / Marin Conic / Alamy / Alamy

Ovo su proizvodi koje svaka žena mora da ima, makar za ovakve situacije. Naravno, oni mogu da se koriste i svakodnevno, ne samo u hitnim slučajevima!

 

Korak 1. Aparat za izbeljivanje zuba

 

Vreme je da vaš osmeh zablista uz pomoć ovog aparata! Zbog lepih belih zuba, celo lice će vam izgledati lepše.

 

Na aparatu se nalazi gumeni nastavak koji vrlo nežno uklanja naslage na zubima. Uklanjaju se sve zaostale naslage, kao i loša pigmentacija nastala od hrane, pića, duvana i kafe. Ovaj aparat možete poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Ulepšavanje
foto: Promo

Korak 2. Četka za ispravljanje kose.

 

Na red dolazi i frizura. Kako da na brzinu sredite nestašnu kosu? Pomoću četke koja vam omogućuje da se češljate njom kao bilo kojom drugom četkom, a da vam se kosa pritom ispravi i ostane zdrava.

 

Savršenu ravnu frizuru možete imati baš uvek, a platite samo jednom i to 1.590 din. Gde? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Ulepšavanje
foto: Promo

Korak 3. Magnetne trepavice

 

Mali trik za zavodljivi pogled. One se stavljaju neverovatno jednostavno: na krajevima imaju magnete i stavljaju se iznad i ispod vaših trepavica.

Nema maskare ni lepka, pa samim tim ni fleka od maskare. Kada ste se već našminkali, one su poslednji detalj koji će obezbediti da izgledate čarobno. Sada ste već apsolutno spremni i krećete u osvajanje. Ove trepavice možete koristiti mnogo puta za razliku od drugih. I to po fantastičnop niskoj ceni od samo 990 din. A gde se one mogu poručiti? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Ulepšavanje
foto: Promo

Korak 4. Umetci za brushalter za veće grudi

 

Kako bi popravile celokupni izgled i figuru, ako imate male grudi a želite da vam haljina lepše stoji, mi imamo savršen trik kako da dobijete veće do čak 2 broja i lepo oblikovane grudi koje izgledaju prirodno. Jastučići se stavljaju ispod brushaltera, ne vide se i možete ih povećati koliko želite tako što ih napumpate do željene veličine. Ne žuljaju vas i ne iritiraju kožu.

 

Za razliku od silikona, ove umetke možete izvaditi kad god želite i menajti njihovu veličinu. I to sve za samo 790 din. Možete ih poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Ulepšavanje
foto: Promo

Dodatni trik i najvažniji ženski prijatelj je uveličavajuće ogledalo sa LED svetlom pomoću kog ste mnogo efikasniji i precizniji u sređivanju. Da sve bude tip top, na svom mestu, naručite još danas uveličavajuće ogledalo koje uvećava do 10 puta online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Sada požurite da poručite ove fantastične beaty trikove da bi uvek bile spremne za iznenadne situacije. Dovoljno je da kliknete OVDE ili da nas pozovete na broj 011/6 888 999.

makonda-tracker