deluje odmah

Maska s mehurićima za temeljno čišćenje lica – Dr. Viton oxygen bubble mask!

0

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask je maska za lice koja dubinski čisti vašu kožu. Nakon 15 minuta od nanošenja debljeg sloja maske na lice počinju da se stvaraju mehurići i osetićete nežno, ali prijatno peckanje što je znak da maska deluje.

foto: Promo
foto: Promo

Mehurići kiseonika zajedno sa bambusovim aktivnim ugljem počinju temeljno da čiste kožu prodirući duboko u pore. Bentonitna glina uklanja toksine i nečistoće duboko iz pora kože.

 

Ekstrakti pomorandže i limuna vraćaju koži svežinu, čine je blistavom i sjajnom. Oni štite kožu od slobodnih radikala, a istovremeno aktiviraju kolagen.

Eterično ulje bergamota poboljšava elastičnost kože i odlično deluje protiv pojave akni.

 

Eterično ulje eukaliptusa, koje je takođe sastavni deo Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask, revitalizovaće kožu, istovremeno poboljšavajući cirkulaciju kože lica.

 

Tretman se završava moćnim delovanjem Aloe Vere koja svojim antibakterijskim svojstvima pomaže u kontroli i smanjenju bakterija koje uzrokuju akne na vašem licu. Smanjuje prirodno crvenilo kože i dubinski hidrira suvu kožu.

 

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask je neverovatno moćna maska sa pažljivo odabranim sastojcima iz prirode u službi lepe i zdrave kože.

 

Aktivni sastojci:

 

Bambusov aktivni ugalj, bentonitna glina, ekstrakt kamilice, ekstrakt šipurka, ekstrakt pomorandže, ekstrakt limuna, esencijalno ulje bergamota, esencijalno ulje eukaliptusa, ekstrakt aloe vere.

 

Način upotrebe:

 

Na suvu kožu naneti deblji sloj Dr. Viton – maske sa mehurićima kiseonika.

Budite oprezni prilikom nanošenja, nanesite pažljivo oko očiju, usana i nosne šupljine. Ostavite 10 minuta na licu.

 

Primetićete kako se postepeno stvaraju sitni mehurići i osetićete nežno, ali ugodno peckanje. Nakon 10 minuta delovanja, počnite sa temeljnim ispiranjem lica mlakom vodom ili koristite sunđer za šminku natopljen mlakom vodom.


 

Dr. Viton maska za lice
foto: Promo

Dr. Viton Oxygen Bubble Mask naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od samo 990 rsd.

 

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda za negu lica.

 

 

 

makonda-tracker