male tajne

Nije samo njena ZDRAVA KOSA — već I TEN I KOŽA: Bjuti rutina Megan Markl koju može da sprovede u delo svaka od nas

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Kakav vic

08-03-2022 19:35h
Kosa je perika od kose indijskih zena. Te zene samo u teškoj muci prodaju svoju kosu a ova koja glumi da se bori za prava zena to kupuje. A ten? Pola je plastika. Kao crna zena ima drugi ten ali je previše bela pa sada koristi creme da izgleda kao crnkinja jer je crno podrzavaju. Polusvet!

Kristina

09-03-2022 02:17h
Aman ljudi imperativ lepote kose Megan Markl je u službi sarkazma i takozvanog teatra apsurda. Mada ja bih elegantno zaobišla Megan. Rizikujemo negativne reakcije koje nam ne trebaju.

Vera

09-03-2022 09:02h
Koliko nisko mislite da tonete novinari ?
Koga briga za njenu kosu, i ko kaže da joj je ten divan- naprotiv ! Prestanite da nabijate komplekse mladim devojkama koje zbog vas misle da moraju biti savršene !

nella

10-03-2022 14:12h
neeeeeeeebitna. love putin💪💪💪💪

Retroja

11-03-2022 03:07h
Kakva gomila gluposti je napisana u tekstu.Kosa je je perika ili hemijski jako tretirana,jer na ranijim slikama ima kosu tipičnu za crnkinje,Maska od kokosovog ulja i kurkume ostavlja zutu kozu kod svetlog tena,za čajevac znaju i vrapci na grani,kao i za propolis i kantarion,kao sto je rupa na saksiji opšte poznata.Manite nas te folirantkinje više,da ne bismo ostavljali komentare koji bi bili povod za neke sankcije.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: