sjajan predlog

COLLAGEN GOLDEN MASK: Maska za lice sa kolagenom je neophodan tretman za usporavanje starenja kože!

0

Zašto imate sve više bora iako brinete o sebi? Vaša koža starenjem gubi rezerve kolagena, što je razlog za sve više novih bora i kožu bez elastičnosti i čvrstoće.

foto: promo
foto: promo

Iako redovno koristite kreme za negu kože, POTREBAN je tretman koji USPORAVA SMANJENJE KOLAGENA u vašoj koži i pomaže da se ona OBNOVI.

 

Tajna tretmana krije se u sastavu ZLATA od 24 karata i VITAMINA C u koncentrovanom obliku koji sadrži Dr. Viton – Collagen Golden Mask.

Zlato povećava elastičnost kože, ujednačava tonus, stimuliše ćelije koje održavaju čvrstoću kože, poboljšava cirkulaciju krvi i na taj način sprečava prerano starenje, bore i negativne efekte sunčanja.

 

Zahvaljujući svojim sastojcima, ova maska brže prodire u vašu kožu, a samim tim i rezultati su vidljivi za kratko vreme.

 

Dr. Viton – Collagen Golden Mask dokazaće vam da sve možete da imate u jednoj maski.

 

Njen sastav ispunjen vitaminom C, zlatom, peptidima, retinolom, vitaminom E, ši maslacem, hidrolizovanim kolagenom, natrijum hijaluronatom dobitna je kombinacija za postizanje optimalnih rezultata u najkraćem mogućem roku koristeći samo jednu masku za lice.

 

hangar
foto: promo

Dr. Viton – Collagen Golden Mask sadrži efikasne regenerativne i umirujuće sastojke uz pomoć kojih se:

  • obnavlja prirodna zaštitna funkcija kože,
  • povećava elastičnost kože,
  • jača lipidna barijera i intenzivira hidratacija kože,
  • vraća prirodni sjaj koži,
  • zaglađuju postojeće i sprečava nastajanje novih bora.

 

NAČIN UPOTREBE: Na suvu kožu nanesite deblji sloj Dr. Viton Zlatne maske.

Budite pažljivi prilikom nanošenja oko očiju, usana i nosnih šupljina. Nakon nanošenja ne pokušavajte da razmažete masku jer će postepeno početi da se stvrdnjava. Ostavite da deluje na licu oko 20 minuta. Osetićete kako vam maska postepeno zateže kožu. Nakon 20 minuta započnite polako i pažljivo da uklanjate masku sa lica. Preporučuje se upotreba 3 puta nedeljno.

 

Pokrijte kožu zlatom i uživajte u njenoj lepoti! Naručite Dr. Viton Golden Mask klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od samo 990 rsd!

 

 

makonda-tracker