Ivon Jafali predstavila kozmetiku Delarom

U hotelu Chrystal u Beogradu svečano je predstavljen novi kozmetički brend na našem tržištu Delarom, a promociju je vodila šarmantna voditeljka Ivon Jafali
0
1 / 10

Ivon je u stilu svoje emisije predstavila tim koji stoji iza Delarom Srbija, kao i specijalnog gosta iz Francuske, tvorca Delaroma, Andre Benea. Promociji su prisustvovali i Marko Nikolić, Aida Alilović, Ana Štajdohar, Zoe Kidah, Anđelija Vujović, Željka Mićanović-Miljković i drugi.

Delarom je treći u nizu i najmlađi brend, koji je kreirala čuvena porodica Benet iz Pariza, koja je najpoznatija po tome što je razvila dva vrhunska kozmetička brenda: Decleor i Darphin. Dugogodišnje iskustvo u kozmetici, ljubav prema prirodi i poštovanje životne sredine, stvorile su 2008. godine Delarom, koji je jako brzo postao izuzetno cenjen i tražen kozmetički proizvod pre svega u Francuskoj, a potom i u Evropi i svetu. Delarom je kozmetika za lice i telo, a njen cilj je iskombinovati principe efikasnosti, harmonije, ravnoteže i zadovoljstva.

DELAROM filozofija:

- bez parabena

- bez fenoksietanola

- bez silikona

- bez mineralnih ulja

- bez sastojaka životinjskog porekla

- potpuno prirodno

Delarom kozmetika ima tri osnovna načela a to su: aromakologija, aromaterapija i fitoterpija. To je i razlog zašto svi proizvodi Delarom imaju pre svega prelep miris.

Ovi kozmetički proizvodi mogu se naći u odabranim apotekama u Srbiji, a Le Cosy je jedini kozmetički salon u Beogradu u kojem možete uživati u Delarom tretmanima lica i tela.

makonda-tracker