na kafi sa ...

Mima Zečević tvrdi da je ovo nepogrešiv izbor za matursko veče: Outfit koji je nosila i Anđelina (a za svačiji je džep)

0

Popularna blogerka Miljana Mima Zečević, autor i tvorac bloga Mima's choice spada u uticajnije dame kada je reč o modi sa kojom je već godinama u neraskidivoj vezi. Proćaskali smo sa Mimom o maturskim večerima i otkrila nam je šta je ona nosila na svojoj maturskoj večeri, kako da na svojoj budete nepogrešive i koju kobnu grešku devojke najčešće prave u izboru maturskog outfita

 

 

A post shared by Mima Zecevic (@mimazecevic) on

 

8. Postoji li neki trik koji će svaki outfit učiniti da izgleda skuplje?

Stav je najbitniji. Ukoliko imate samopouzdanja i dopada vam se to što nosite na sebi, potpuno je nebitno koliko vaša odeća košta, svakako ćete izgledati kao milion dolara. Anđelina Džoli je na dodeli nagrada nosila haljinu od 28 dolara i dobila nebrojeno mnogo pohvala. Sve je u načinu na koji nosite ono što imate na sebi.

 

O ovoj PREJEFTINOJ maturskoj haljini priča cela Amerika: Vintidž komad koji bi nosile i holivudske lepotice na crvenom tepihu (FOTO)

 

9. Kako frizuru i šminku uskladjuješ sa outfitom?

Sve zavisi od mog trenutnog raspoloženja, ali ukoliko mi je šminka u prvom planu trudim se da ostatak outfita bude neutralan i obrnuto.


10. Za kraj, da sutra uveče Mima ide na matursko veče, šta bi obukla?

Sigurno bih obukla neki interesantni top sa pantalonama visokog struka u kombinaciji sa oversized aksesoarom - prstenje i narukvica , i naravno sve to u kombinaciji sa najudobnijim cipelama koje imam jer treba da igram cele večeri.

makonda-tracker