devojke, obratite pažnju

Samo tako će grudi izgledati veće i privlačnije: 3 stvari koje treba da imate u vidu pre kupovine brushaltera

0

Pronaći dobar grudnjak bez punjenja nije jednostavno, naročito ako imate veće grudi. No kupovina grudnjaka većih korpi bez jastučića biće lakša uz sledeća tri saveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Žene s većim grudima neretko posustanu u potrazi za dobrim grudnjakom bez punjenja jer im ni jedan ne pruža dovoljno čvrstu potporu te veruju da grudnjaci bez punjenja jednostavno nisu za njih. Ipak, uz sledeća tri saveta i devojkama s većim korpama biće lakše da pronađu grudnjak za nošenje ispod majica i haljina bez punjenja.

 

Da li biste nosili ovako nešto? Mlada dizajnerka napravila BRUSHALTER BUDUĆNOSTI i obogatila se preko noći! (ANKETA)

 

1. Kupite za broj manji grudnjak


Mnoge žene pouzdaju se u jastučiće grudnjaka kada je reč o potpori, ali zapravo je puno važnije da je deo grudnjaka koji se kopča na leđima dovoljno čvrst, odnosno ne labav jer on pruža glavni deo potpore.

 

foto: Shutterstock

Baš zato, kada kupuju grudnjak bez jastučića, žene s većim grudima treba da izaberu grudnjak koji je za broj manji u delu koji ide oko leđa, dok broj korpi mora ostati isti. Na taj način nadoknadi se potpora koja se inače dobija s jastučićima.

 

Možete kupiti i isti broj grudnjaka i umjesto na prvom redu, zakopčajte grudnjak na zadnjem redu kopčica. Žica grudnjaka pak treba da bude odmah ispod grudi, a ne na rebrima, ali ne sme pritiskati tkivo grudi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker