Star beauty

Katarina Šišmanović: Lepota jednostavnosti (FOTO)

0
Voditeljka ne obraća pažnju na najveće ženske neprijatelje, celulit i strije, već hrabro prihvata svaku promenu na svom telu pridržavajući se osnovne prirodne nege, koja joj daje blistav i mladolik izgled.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Voditeljka Katarina Šišmanović (32) koju su gledaoci zavoleli kroz emisiju "Sve za ljubav", otkriva tajne svoje prirodne lepote objašnjavajući da nije sklona eksperimentisanju i drastičnim promenama, već prirodnom izgledu koji joj daje najviše samopouzdanja.

 

foto: Luka Šarac

S: Kako negujete kosu tokom zimskog perioda?

Nemam posebne rituale, a način na koji je negujem sada, ne razlikuje se u odnosu na letnji period. Ne farbam se i ne feniram, kosa mi je prirodno ravna i nije tretirana. Povremeno je osvežim kokosovim uljem ili pakovanjem jer kod nas do sada nisam naišla ni na jedan proizvod za negu koji je drugačiji u odnosu na ostale, samo se ambalaže razlikuju."

S: Da li ste spremni na neko eksperimentisanje sa frizurom i drastične promene?

Nikad se nisam farbala niti imam želju da promenim boju kose. Kada bih pravila neku promenu, a mislim da ću to uraditi u narednom periodu, samo bih malo posvetlila nijansu, ali ništa drastično. Smatram da mi bolje stoje prirodniji tonovi i ne bih se prijatno osećala kada bih imala neku boju kose koja privlači mnogo pažnje."

foto: Luka Šarac

S: Često ste našminkani zbog prirode svog posla. Kako tretirate lice nakon toga?

Intenzivnija i jača šminka, koju zbog snimanja moram da imam, uopšte mi ne prija, pa se zbog toga trudim da privatno imam što manje make-upa na licu. U letnjim periodima skoro da ga uopšte i nemam. Lice tretiram prvo serumom za čišćenje, a zatim uveče stavljam kremu koja sadrži retinol i vitamin C."

Nakon 9 godina uspešne karijere, rešila je da svemu kaže ZBOGOM: Katarina Šišmanović se povlači iz javnosti, a evo i zašto

 

S: Da li ste pristalica jarkih tonova lakova za nokte i nadogradnje?

 

foto: Luka Šarac

Volim da imam jednu boju laka koju biram u zavisnosti od godišnjeg doba. Kada je leto, koristim intenzivnije nijanse poput crvene i narandžaste, a zimi ili neku skroz svetlu nijansu ili čak ljubičastubraon. Nisam pristalica veštačkih noktiju, sada žene sve više koriste Evelin za njihovo jačanje i to zaista deluje. Na manikir i pedikir idem jednom mesečno."

S: Kako se borite sa celulitom i strijama, da li koristite preparate kojima biste sprečili njihovo pojavljivanje?

Ne znam nijednu ženu koja nema barem malo celulita i to nema veze sa kilažom, jer ga čak i izrazito mršave žene imaju. Naravno, nijedna od nas ne želi da ga ima na sebi. Trenutno ne vežbam, ali planiram da idem na anticelulit masaže. Ne smatram da je to preveliki estetski problem ili nešto zbog čega bih promenila svoj način života."

makonda-tracker