oktobar sa stilom

3 ultimativna trika za postizanje toplog & udobnog stajlinga – sinonim za oktobarski šik

0

Jesen donosi novu sezonu modnih trendova, pozivajući nas da osvežimo svoj stil kroz slojevite i kreativne kombinacije.

Budite šik ove jeseni
Budite šik ove jesenifoto: Pinterest / Printscreen / ck8238

Ove godine akcenat je na odvažnim bojama, luksuznim materijalima i neočekivanim spojevima koji donose poseban šarm hladnijim danima.

 

Među istaknutim trendovima je i kombinovanje elemenata koji spajaju udobnost i eleganciju, ostavljajući utisak bezvremenske sofisticiranosti.

 

Jedan od ultimativnih primera ovog šik spoja je kombinacija glamuroznih salonki sa čarapama koje se vide – modni detalj koji odiše urbanim stilom i neodoljivom elegancijom.

 

1. Bordo hulahopke za efektan izgled

 

Ako želite da postignete sofisticirani, ali odvažan izgled, bordo hulahopke su pravi izbor za vas.

 

Ova bogata nijansa unosi toplinu u kombinaciju i savršeno se slaže s crnim ili neutralnim salonkama.

 

Uz ovaj look, birajte jednostavne komade, poput male crne haljine ili sakoa i šortsa u monohromatskim tonovima, kako bi naglasak ostao na nogama. Bordo hulahopke su savršen način da izrazite svoj stil i hrabrost u odabiru modnih detalja.

 

2. Čarape do gležnja za ležerni glamur

 

Za one koji vole urbani, moderni stil, kombinacija elegantnih salonki s čarapama do gležnja idealna je za sofisticiran, ali nonšalantan izgled.

 

Birajte tanke čarape u crnoj ili sivoj boji kako bi izgledali sofisticirano, ili dodajte dezen poput sitnih tačkica za dodatnu dozu šarma.

 

Ova kombinacija najbolje se slaže uz suknje srednje dužine ili culotte pantalone, koje dozvoljavaju da čarape diskretno dođu do izražaja, stvarajući chic, ali opušten look.

 

3. Providne grilonke s motivima za dramatičan efekat

 

Za maksimalno dramatičan izgled, prozirne grilonke s upečatljivim motivima, kao što su tačkice, cvetni detalji ili čipkasti uzorci, prava su modna avantura.

 

Ovaj look savršeno odgovara večernjim prilikama i izlascima, uz kombinaciju sa salonkama koje imaju špic ili metalik detalje.

 

Neka ostatak stajlinga bude jednostavan – crna haljina ili elegantna suknja i bluza – jer će noge biti centralna tačka i doneti dozu glamura koja osvaja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker