promo

Moderne i šarene: Torbe za leto koje će sve oduševiti i to za samo 990 dinara

0

Za leto su vam potrebne praktične, moderne, šarene i dovoljno velike torbe kako bi vam stale sve sitnice potrebne za šetnju, plažu ili bilo koje drugo uživanje.

Kvalitetna torba za plažu je neophodna
Kvalitetna torba za plažu je neophodnafoto: Yana Gayvoronskaya / Alamy / Alamy / Profimedia

Vesele torbe su leti najtraženije, jer smo dovoljno smeli da ih ponesemo uz svaku odevnu kombinaciju. Spakujte sve vaše neophodne stvarčice, torbu na rame i pravo na uživanje!


Ova šarena torba namenjena je svim onim pripadnicama nežnijeg pola koje vole vesele boje, koje imaju hrabrosti da kombinuju ono što drugi ne smeju i koje to dobro znaju da iznesu. Ona na sebi ima prugaste šare u cik-cak u raznim bojama od kojih najviše dominiraju roze i zelena boja koje su ovoga leta izuzetno zastupljene.

 

Torba za plažu
Torba za plažufoto: Promo


OVDE je možete poručiti po ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

 

Torba sa cvetnim motivima treba svakoj devojci ovog leta: dovoljno je velika da u nju mogu da stanu sve stvari koje želite da stavite i ni jedne se ne odričete, a istovremeno moderna i vesela!

 

Torba za plažu
Torba za plažufoto: Promo

 

Dimenzije ove torbe su 43 cm x 30 cm, a vi požurite da je nabavite jednim klikom OVDE po ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/ 6 888 999.

 

Pravi izbor je i lagana letnja torba sa mornarskim prugicama koje u kombinaciji sa braon detaljima od veštačke kože daju upečatljiv izgled svakome ko je nosi.

 

Torba za plažu
Torba za plažufoto: Promo


Ova mornarska torba je fantastičan izbor za tople letnje dane i večeri kada želite da budete sigurni da imate sve što vam treba sa sobom kada izađete iz kuće: novčanik, knjigu, labelo, mist za lice i telo, vodu i brojne druge stvari, jer zaista je dovoljno velika da u nju može da stane mnogo stvari.

OVDE je možete poručiti po ceni od 990 rsd ili možete i pozvati broj telefona 011/ 6 888 999.

 

Torba za plažu
Torba za plažufoto: Promo

 

Prostrana platnena torba na pruge koju ćete moći da nosite kako na plažu, tako i tokom šetnji po gradu ili prirodi.
 

Atraktivna i vrlo praktična torba čije su boje takve da možete da ih lako uklapate uz ostale boje koje nosite. Torba je idealna za opuštene letnje kombinacije, one ženstvene ili one nešto više sportske, ali i za plažu.

 

Poručite je OVDE online ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

makonda-tracker