za manekenski stas

Kako da noge i figura izgledaju izduženije? Omiljena caka Dženifer Aniston i influenserki stvara moćnu OPTIČKU ILUZIJU

0

Ako želite cipele koje će sigurno biti u modi još dugo i želite da učinite da noge deluju duže, obavezno napavite ovakav par

Dženifer Aniston obožava svedenost u modnom izrazu
Dženifer Aniston obožava svedenost u modnom izrazufoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Holivudska glumica Dženifer Aniston pojavila se nedavno na promociji svog novog filma "Misterija ubistva 2", nastavka akcione komedije iz 2019. godine, u kojoj igra pored Adama Sendlera.


Harizmatična glumica pojavila se tada u dugačkom krem kaputu i vintidž Gucci haljini iz 1999. i postigla vrlo sveden i šik izgled, a njene noge izgledale su savršeno.

 

Pored toga što je očigledno da Dženifer vredno trenira i noge su joj zategnute, one su izgledale duže, a njen trik je očigledan.

 

Providne cipele Dženifer Aniston su savršene kada želite da noge deluju duže
Providne cipele Dženifer Aniston su savršene kada želite da noge deluju dužefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedi

Glumica je, naime, ponela tzv. gole cipele, još jedan od pratilaca "gole mode", koja već nekoliko sezona obuzima modni svet.

 

U pitanju je obuća uglavnom bež ili nude đona i sa štiklama čiji je gornji deo prekriven providnom PVC trakom. Na taj način se, u kombinaciji s visokim štiklama, postiže da noge, pa i sama figura, deluje izduženije. Rezultat je moćna optička iluzija!

 

Dženifer Aniston obožava svedenost u modnom izrazu
Dženifer Aniston obožava svedenost u modnom izrazufoto: Brazil Photo Press / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je, inače, trik koji obožavaju mnoge poznate ličnosti, pre svega čuvena advokatica Amal Kluni, dok je na našim prostorima među najvećim zaljubljenicama u ovaj trend Jelena Karleuša.

 

providne sandale Jelene Karleuše
providne sandale Jelene Karleušefoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker