malo modne magije

Kako izdužiti figuru? Modni trikovi zahvaljujući kojima ćete izgledati kao SUPERMODEL

0

Evo nekoliko trikova i saveta koji će vam sigurno pomoći.

foto: Sun Shock/Shutterstock
foto: Sun Shock/Shutterstock

Da li ste se ikada pogledali u ogledalo i poželeli da ste malo viši? Da li ste umorni od zaklanjanja na grupnim fotografijama?

 

Nakon puberteta nam ne preostaje puno načina da redukujemo visinu, ali ko kaže da ne možemo koristiti neke trikove i savete? Iako u potpunosti zavisi od vaše genetike, sigurno možete malo uticati načinom na koji se oblačite, stojite, hodate.

 

Evo nekoliko trikova i saveta koji bi mogli biti od pomoći.

 

 

1. Izbegavajte široku odeću


Prvi korak je promena načina oblačenja, jer on ne utiče samo na vaš izgled u toku dana. Ne kupujte široke košulje koje izgledaju, jer vas one čine nižima nego što zapravo jeste. Takođe, izbegavajte kupovinu jakni koje idu preko kolena.

2. Izbegavajte široke/dugačke jakne


Ako ste sitne građe i želite da izgledate više, prva i najvažnija stvar koju treba da izbegavate su široke ili izdužene jakne, odela ili blejzeri. Kupite kratke i pripijene, kako vam vizuelno ne bi skraćivale noge.

 

Takođe treba da budete pažljivi kada je u pitanju izbor torbi. Najbolja opcija za niske devojke je mala torba širine koja ne prelazi 20-25cm.

 

3. Farmerke visokog struka i krop top


Ako ste niskog rasta, krop-top je savršen izbor za vas. Kombinujte ga sa farmerkama visokog struka i bićete spremni! Druga opcija je da nosite krop-top i suknju.

4. Nosite vertikalne pruge


Daju iluziju da ste supervisoki i mršaviji, čak i ako niste. Zato birajte one haljine i košulje na vertikalne pruge kojima ste oduvek želeli da se prepustite.

 

5.  Jednobojna kombinacija


Definitivno bi trebalo da se odlučite za jednobojnu odeću jer utiče na skladnost izgleda. Ona je takođe u trendu, tako da ćete izgledati i visoko i fantastično!

 

 

 

 

makonda-tracker