VOLI STRIT STAJL

PREDIMENZIONIRANO, ŠIK, ALI I ŽENSTVENO: Mali modni trik Emili Ratajkovski ― kako da izgledate OTMENIJE u trenerci

0

Emili Ratajkovski naprosto obožava predimenzionirane odevne komade, ali i trenerke, pa je otkrila neke od svojih modnih saveta kako da celokupan stajling učinite elegantnijim

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna manekenka Emili Ratajkovski u razgovoru za magazin InStyle, između ostalog, otkrila je kako je velika obožavateljka pristupačnih komada s potpisom high street brendova.   

 

Njeno priznanje nimalo ne čudi s obzirom na to da je jako često možemo videti u strit stajl izdanjima, a otkrila je i da inspiraciju pronalazi u stilu oblačenja Džulije Roberts osamdesetih, a posebno voli način na koji je nosila predimenzionirana odela.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Poslednjih meseci najčešće i voli da nosi predimenzionirane odevne komade.

 

"Radujem se hladnijem vremenu jer ću se napokon moći poigrati sa različitim modelima sakoa i jakni uz opuštene modele pantalona i patika. Ovi komadi u kombinaciji uvek deluju udobno i šik", smatra Emili.

 

Ona je još podelila i trik za sve one koji vole da nose trenerke što češće, pa otkrila kako ovakav autfit učiniti otmenijim.

 

Uz klasične zlatne minđuše navedeno ćete, prema njenim rečima, postići s debljim i dužim čarapama, koje će na mestu držati donji deo nogavica trenerke, a u suprotnom, pokazujući gležnjeve u trenerci, celokupno izdanje izgledaće kao da u njega niste uložili preveliki trud.

 

Kako otkriva, upravo čarape imaju ključnu ulogu u stvaranju različitih proporcija stajlinga.

 

 

makonda-tracker