ovo su ključni trikovi

KAO MILION DOLARA – ZA 0 DINARA: Evo kako da budete U TRENDU ovog leta, a da uopšte ne otvorite novčanik

0

U novu sezonu možete da zakoračite supertrendi potpuno besplatno, uz mudro kombinovanje starih komada.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock



Svaka devojka zna dobro poznatu „Nemam šta da obučem“ i pored punog garderobera. Ova rečenica postaje posebno relevantna u proleće, kada svako žensko biće žudi za modnom obnovom, piše Cosmopolitan.


Ipak, šta ako želite da kupite sve odjednom, a novčanik nagoveštava nemogućnost dodatnog trošenja? Obratite pažnju na naše savete.

 

Svetli akcenti


Staroj odeći je vredno dodati nekoliko svetlih stvari za savršen izgled. Jakna boje limuna, cipele u tirkiznoj boji, torba koralno crvene boje...

 

Na taj način odeća će se transformisati brzinom munje, a vaša okolina neće moći da sakrije divljenje. Dva do tri para svetlih cipela i moderna torba postaraće se da stare stvari dobiju svežinu i izgledaju kao potpuno nove.

 

Novi život starim stvarima


Svako od nas ima omiljene farmerke i majice koje se savršeno uklapaju. Ukoliko su previše stare, nemojte žuriti da ih se otarasite. Bele i ostale majice se lako „nadograđuju“. Možete da vežete košulju preko nje ili je ukrasite velikim brošom što može izgledati veoma originalno. Oni koji dobro crtaju majicu mogu ukrasiti akrilom.

 

foto: Shutterstock

Provereno - to ne samo da menja stvar, već vam omogućava da sebe predstavite na potpuno inovativan i interesantan način.

 

Postoji mnogo opcija za osvežavanje starih farmerica. Perlice, šljokice, trake i čipka - sve to do neprepoznavanja može promeniti uobičajenu stvar. Pomoću deterdženta za izbeljivanje možete na farmericama napisati nešto ili stvoriti nekakve šare – svakako, uvek ima prostora za maštu!

 

Oslonite se na osnovne stvari


Prvi i, verovatno, najvažniji savet za one koji žele da uvek budu stilizovani: sastavite pravu osnovnu garderobu. Ne jurite za trendi stvarima. Obično su skupe i vrlo brzo gube važnost.

 

Osnovni komadi su korisniji jer se idealno mogu kombinovati jedna sa drugom, a mudrim dodavanjem detalja stvara se osećaj iznošenja noviteta. Štaviše, takva odeća dugo ne izlazi iz mode i može poslužiti godinama.

 

 

makonda-tracker