stil zavodnica

NI SKUPO NI PREVIŠE PROVOKATIVNO: Ova odeća će učiniti da MUŠKARCIMA KOLENA ZAKLECAJU kad vas ugledaju

0


Nisu vam potrebne preskupe „krpice“ i višečasovna dilema šta da obučete ukoliko želite da ostavite snažan utisak na posebnog muškarca u svom životu

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Daleko od toga da treba da se oblačite u skladu sa tuđim ukusima – uvek treba da nosite isključivo ono u čemu se vi osećate lepo – ali, možda nije loše da znate koju odeću muškarci smatraju privlačnom na ženama. Jer, može se desiti da je upravo nešto od toga i vaš omiljeni komad, pa ćete ga sada nositi još češće, ili možda želite ponekad da se doterate za određenog muškarca, na neki vaš poseban dan, i "pomutite" mu razum.

 

I odmah da vam kažemo – kratke suknje i duboki dekoltei nisu na njihovom spisku.

 

Odeća koja otkriva leđa

 

Mnogim muškarcima nije privlačno kada vide provokativno obučeno ženu, ali zato gotovo da nema muškarca koji ne voli kada žena pokaže malo kože – na leđima, recimo.

 

I same znate koliko je seksi kada ne otkrivate previše, nego mu samo malo zagolicate maštu, a ovakvim odevnim komadom uradićete upravo to.

 

Njegova majica

 

Možda vam to neće reći, ali smatraju da je neodoljivo kada se partnerke pojave u njihovim majicama.

 

Nema tu velike mudrosti – to je muškarcu na neki način znak da ste "njegova", a to ume da probudi osećanja za koja ni sami nisu znali da ih imaju.

 

foto: Shutterstock

Par dobrih farmerki

 

Možda zvuči pomalo dosadno, ali farmerke koje vam dobro stoje mogu da budu sjajan saveznik u zavođenju – posebno ako učine da vam pozadina dobro izgleda.

 

Oversize haljina

 

Blogerke i Instagram modeli obožavaju ove haljine-dukseve, a obožavaju ih i muškarci. U zavisnosti od prilike, uz to mogu da se upare i čizme iznad kolena, ali i patike, ali šta god da obujete, izvesno je da neće proći neprimećeno.

 

Mala crna haljina

 

Dobra stvar je što sa ovim odevnim komadom teško da možete da pogrešite. Izaberite stil koji vam najviše odgovara – uska, široka, kraća, duža... i oborite ga s nogu!

 

Bluze na jedno rame

 

Važi isto što i za gola leđa – bluze na jedno rame otkrivaju malo kože, ali u njima nećete izgledati vulgarno, već zavodljivo. Golo rame i otkrivena ključna kost dovoljni su da mu pomutite um!

 

 

makonda-tracker