izgledajte odlično

KAKO PRONAĆI IDEALNE ČIZME? 3 trika pomoću kojih će vam noga izgledati duže i mršavije

0

Pronaći idealne čizme veliki je izazov, posebno pronaći one u kojima će noge delovati vizuelno mršavije. U nastavku donosimo nekoliko trikova pomoću koji ćeš postići taj efekat.

foto: Profimedia

Važno je obratiti pažnju na boju, materijal i na visinu potpetica.

 

Boja

 

Kada je reč o boji čizama, postoji nekoliko mogućnosti. Svetle i atraktivne boje prikriće i odvratiti poglede s "problematičnih" delova. Takođe, crna boja uvek je dobra ideja, jer veoma laska nogama. Dodatni savet je nositi pantalone ili helanke u istoj boji kao čizme jer to čini noge dužima i sužava ih.


Materijal

 

Želiš li da ti noge izgledaju mršavije u čizmama, manje su poželjni lakirani i sjajni materijali. Nasuprot toga, materijali od brušene kože, kao i svi "mat" materijali, mnogo bolje izgledaju na nogama.

Visina pete

 

Što je viša potpetica, noge će izgledati tanje. Međutim, ne treba preterivati jer je cilj doći sigurno od tačke A do točke B. Ako se dobro snalaziš na ultravisokim petama, samo napred! Ipak, ako ti hodanje u njima ne ide najbolje, radije odaberi srednje visoke potpetice. Svakako izbegavaj niske ako želiš da ti noge vizuelno izgledaju mršavije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sexy Boots (@boots4babes) on


 

 

makonda-tracker