za dame sa oblinama

ŠTA NOSITI OVE JESENI AKO IMATE VIŠAK KILOGRAMA? 5 komada garderobe koji će vam odlično pristajati

2

Sudeći prema revijama poslednj Nedelje mode u Njujorku slavi se žensko telo bez obzira na građu i broj kilograma. Neki jesenji trendovi kao da su upravo i stvoreni za devojke koje svoje raskošno telo s ponosom nose.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

1. Lepršava haljina cvetnog uzorka

 

Razigrane haljine sa cvetnim uzorcima savršene su za žene sa oblinama. Lepršave tkanine u trendi uzorku tamnog cveta laskaju figuri i igrajući se oko oblina, te stvaraju zavodljive siluete. Odlučite li se za maksi haljinu, ona će izdužiti vašu figuru. Odlučite li se za haljinu koja se veže u struku, suziće vas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLOTTE KUHRT (@charlottekuhrt) on

2. Mantil - baloner, ali baš određenog materijala i kroja

 

Mantil je nezamenljiv jesenski komad, a ove godine su in oni u pastelnim i svetlim nijansama . Treba izbeći one od teškog i čvrstog materijala koji će kruto stajati i "povećati" vas. Najbolje je kupiti mantil od što nežnijeg, svilenkastog materijala koji fino pada. Duži model učiniće vašu figuru vitkijom.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JESS KING (@jessraeking) on

3. Crne pantalona (što širih nogavica)

 

Klasične crne poslovne pantalone koje prate siluetu tela istovremeno naglašavaju obline, ali i daju izgledu dozu elegancije. Ipak, još je bolja vest što su se u modu vratile pantalone širokih nogavica, od kraćih culottes preko palazzo pantalona do Marlene (Ditrih) kroja. Svima su zajedničke široke i lepršave nogavice - dok one nežno vijore pri hodu, bedra i zadnjica automatski izgledaju mršavije.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle Downing ✨ (@noelledowning) on

4. Blejzer kockastog dezena 

 

Blejzeri u omiljenom kockastom dezenu devedesetih vratili su se na velika vrata, a krasi ih to da su efektni u svojoj jednostavnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise O'Reilly (@stylemecurvy) on

5. Pantalone-trenerke

 

Sportska odeća nije više rezervisana samo za teretane već je postala i sastavni deo urbanih modnih kombinacija. Ove godine nose se one od sjajnog materijala, s crtama u jarkim bojama - nose se ovakve i uz štikle i belu bluzu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AGLAË DREYER (@aglaelovinyou) on

 

makonda-tracker