Fashion editorial

Zavodljivost sa stilom: Modne zapovesti Maje Manojlović

0

Šarmantna voditeljka ističe da modu doživljava kao priliku da pokaže svoju ličnost na elegantan i pristojan način i kaže da svakoj odevnoj kombinaciji daje pečat nekom dobrom tašnom ili skupocenim ženskim satom

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Svoj stil opisala bih prvenstveno kao elegantan. Čak i kada nosim pocepane farmerice, umem da svoj stajling ukombinujem tako da bar u nekoj meri odiše elegancijom. Ako se odlučim za street style, onda biram onaj prefinjeniji, a ne čisto sportski jer je to u skladu s mojim ponašanjem i ličnošću.

 

Zbog fotografija se našla na meti negativnih kritika, ali je imala dobar odgovor: Evo šta je rekla Maja Manojlović (FOTO)
 

foto: Petar Đorđević

Za svečane prilike imam tim saradnika koji se brinu o mom izgledu. Sarađujem sa Batom Spasojevićem, Peđom Đuknićem i uglavnom nosim njihove modele kada se pojavljujem na nekom gala događaju. Volim blago naglašen seksepil, ali ne i preterano kratke haljine. Biram kombinacije koje će istaći sve što je na meni lepo.

 

Maja Manojlović: Posle raskida, moje srce još nije osvojeno
 

Ove sezone moderna je baš moja omiljena nijansa, a to je kraljevskoplava. Takođe, volim crvenu, a iznad svega belu i tokom leta više od polovine garderobe u toj mi je boji.

foto: Petar Đorđević

Od modnih fetiša istakla bih torbe. Bilo bi dobro kada bi svaka ženska tašna mogla da ima eksternu bateriju za telefon.

 

Maja Manojlović: 5 tajni savršenog izgleda

 

Biram cipele na špic i uglavnom sa visokim potpeticama. Imam samo jedan par ravne obuće, a sve ostalo su štikle i zaista uživam u njima. Kada sam u ravnom, moje noge ne osećaju se dobro, dok mi je u štiklama fantastično

foto: Petar Đorđević

Ne nosim mnogo nakita, ali imam jednu zlatnu narukvicu koja mi je mnogo draga jer sam je dobila za rođendan. Ako odlučim da ga stavim na sebe, to mora da bude nešto skupo. Volim satove i minđuše.

foto: Petar Đorđević

 

makonda-tracker