ODMOR U NAJLEPŠEM DRUŠTVU

Minja Miletić: Spremna sam da budem majka

1
Otkad je postala tetka, popularna voditeljka Minja Miletić spoznala je sasvim nova osećanja, a ovog leta uživa u društvu sestre, sestričine i roditelja na letovanju na Crnogorskom primorju
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Televizijska novinarka i voditeljka Minja Miletić (35) svakodnevno vodi emisiju Novi dan na televiziji N 1, a početkom jula otputovala je na odmor na Crnogorsko primorje gde uživa u društvu sestre Aleksandre (32) i njene ćerkice Une (2).

 

- Ove godine sve se poklopilo i imam pravo porodično letovanje s roditeljima i sestrom, baš kao kada sam bila mlađa, s tim što smo sada pojačani za jednog člana, moju sestričinu Unu. Ovo je idealan odmor za punjenje baterija za novu sezonu.

 

Susret koji se pamti: Minja Miletić u društvu princa Čarlsa
 

Minja i njena porodica izabrali su Budvu kao svoje mesto za odmor, ali ona vrele dane ne provodi na plaži, već u hladu i svakodnevnim dugim šetnjama sa svojom sestričinom.

 

foto: Damir Dervišagić

 

- Una je divna, svaki dan mi ulepša i uživam što ovo leto mogu da provedem sa njom. Gledam da budem od pomoći sestri i da ne budem ona tetka koja će u potpunosti razmaziti dete, ali njoj je teško odoleti. Nema boljeg treninga za ulogu majke od vremena koje provodim sa sestričinom, tako da sam spremna, samo se nadam da će Una dobiti brata od tetke – odgovara Minja na pitanje da li je sestričina probudila u njoj majčinski instinkt. Ipak, bila je znatno škrtija na rečima na pitanja o muškarcima, kao i o tome da li današnji momci uopšte umeju da se udvaraju i postoji li neki poseban koji je osvojio njeno srce.

 

Minja Miletić: Još tražim svog vuka

 

- Znamo koliko je važno iz sagovornika izvući jasan odgovor na postavljeno pitanje. Međutim, ja ću više biti kao naši političari i reći da onaj ko treba da zna odgovor na to pitanje, to zna i tu ću se zaustaviti – misteriozna je Minja.

 

foto: Damir Dervišagić

 

S obzirom na to da ne skida osmeh sa lica kada je u društvu svojih prijatelja ili na nekom javnom događaju, nameće se pitanje šta za nju znači sreća i kako uspeva da uvek bude dobro raspoložena.

 

- Zadovoljna sam svojim životom kako privatnim, tako i poslovnim. Imam divne prijatelje, kolege, podršku porodice, a bez obzira na to što se i na odmoru budim u sedam sati, jer Una tada ustaje, kada ste pored nje, ne možete da ne započnete dan nasmejani.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Minja se trudi da se na letovanju maksimalno opusti i pokuša da zaboravi na poslovne obaveze da bi se uskoro vratila na male ekrane s novom energijom, ali i idejama.

 

- Za nama je odlična sezona, ceo tim naporno je radio i kad je tako, rezultat ne može da izostane. Svima sam im zahvalna jer bez njih ne bismo uspeli da budemo drugačiji, da svakoga dana tragamo za odgovorima i postavljamo pitanja koja svakog građanina interesuju. Uvešćemo neke nove rubrike, osvežićemo malo emisiju, što mislim da je veoma važno kada radite na televiziji, jer najveća greška koju možete da napravite jeste ta da pomislite kako je dovoljno da svakoga dana budete isti – kaže na kraju Minja ističući da se odlično provodi na zasluženom odmoru.

 

 

makonda-tracker