Fashion editorial

Divlji seksepil: 10 modnih zapovesti Milice Pavlović

0
Pevačica Milica Pavlović otkriva koje trikove primenjuje kada je posredi jedna od njenih omiljenih sfera – moda. Za razliku od većine koleginica, njena garderoba u privatnom životu sasvim je različita u odnosu na onu u kojoj je vidimo na sceni
foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Nikada ne bih nosila dekolte i kratku suknju istovremeno, naravno, izuzetak su modna fotografisanja, kao i scenski nastupi, koji su sastavni deo mog posla.

 

foto: Dušan Petrović

 

Sve vrste patika dolaze u obzir i nosim ih uz sve. Kada sam u dilemi šta da obučem, odaberem farmerke i najobičniju majicu bez aplikacija, tako da tu nema greške.

 

Milica Pavlović: Prija mi što me nazivaju seks bombom

 

Generalno, kad nosite crnu boju, ne možete da pogrešite.

 

foto: Dušan Petrović

 

Crna koktel haljina, dužine do kolena, odličan je izbor za svakoga i svaku priliku.

 

Milica Pavlović: Ovako se rešavam napadnih udvarača
 

Možda će nekome zvučati čudno, ali u moja modna pravila ubraja se i pristojna dužina kose, nikako preduga, i šminka takva da izgleda kao da niste našminkani. Ako su minđuše velike i upečatljive, nema mesta za ogrlicu ili narukvicu i obrnuto.

 

foto: Dušan Petrović

 

Šešir je nezaobilazan letnji asesoar zato što je odličan modni detalj, a uz to i štiti od sunca. Nikako se ne treba u potpunosti utezati u garderobu, već kombinovati baggy farmerke i usku majicu ili skinny džins i ležerniju majicu.

 

Fenomenalna promena koja je sve zadivila: Milica Pavlović sa potpuno drugačijom frizurom (FOTO)

 

Nikada ne zaboravite osmeh! Najvažnije je biti uredan i izgledati što opuštenije i prirodnije.

 

foto: Dušan Petrović

 

Prošlo je vreme jake šminke, štikli za dnevnu varijantu i kinđurenja. Dovoljno je samo da pogledamo kako izgledaju svetske zvezde i njihov stil. Manje je uvek više.

 

foto: Dušan Petrović

 

makonda-tracker