Gala Videnović: Romantična rok princeza

0
Zbog čega sama sebi zadaje modne trendove? Zašto u modi voli da spaja nespojivo i šta najradije nosi tokom leta, otkriva seks simbol bivše Jugoslavije, glumica Gala Videnović-Aleksić
Foto: Miloš Nadaždin
Foto: Miloš Nadaždin

NE PRATIM MODNE TRENDOVE i sebe nikada nisam doživljavala kao lepu ženu, bar ne spolja. Uvek sam bila više okrenuta ka unutrašnjoj lepoti jer ona traje. Zato mi lepota nikada nije bila ni teret ni usud… Danas ima toliko mnogo modnih pravaca da trend u pravom smislu više ne postoji.

MODNI TREND je nešto što sama sebi zadajem… Volim da kombinujem uticaje istoka i zapada, čak i ono što je naizgled nespojivo.  Ponekad inspiraciju tražim u prošlim vremenima, recimo u romantici Pariza pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka… Jedna od mojih omiljenih odevnih kombinacija jeste: BLEJZER, DŽINS, PATIKE i BISERI.  

Slaba sam na VINTAGE CIPELE sa visokom potpeticom…Dopadaju mi se MALE USKE HALJINE, a nosim ih sa ravnom obućom…

Od rokerskih komada garderobe moj izbor su sve stvari od Harley Davidsona do onih gumenih brenda Hunter...  Imam poveću kolekciju ČIZAMA i one su OBAVEZNE U MOM CIPELARNIKU...  Preko leta nosim široke, ali tanke majice.

Ovog leta naročito su mi se dopadale crvena i bela boja… U poslednje vreme OSLOBAĐAM SE NAKITA i ne nosim skupe komade... Volim da ludujem i eksperimentišem sa MINĐUŠAMA. Često stavim i muški sat… Otkrila sam kolekciju MAMINIH STARIH NAOČARA ZA SUNCE koje su fenomenalne pa ih u poslednje vreme rado nosim…

Jedva čekam da zahladni JER SE RADUJEM KAPUTIMA.

TAGOVI: modanakit123
makonda-tracker