bezgranična ljubav

Žene znaju da preteruju: Ako vaš partner uživa u ovih 5 stavki onda je to muškarac kojeg ne smete da pustite

0

Muškarci koji će vas istrpeti u ovim stvarima je onaj pravi...

  

foto: Shutterstock

 

1. Šoping

Svi znamo koliko muškarci vole šoping - otprilike i koliko hodanje sa peskom u cipelama. Za razliku od žena, njihov pogled na garderobu prvenstveno je praktičan. Ukoliko se muškarcu svidi majica, on će prosto odmah kupiti 10 komada istih i završiti s tim za narednih par godina. Uđeš, izađeš i gotovo. Nemaju oni strpljenja za razgledanje i isprobavanje po radnjama.

 

 

2. Sapunice i ljubavne drame i komedije

Muškarci vole filmove i serije sa mnogo akcije, eksplozija, jurnjave kolima, borilačkim veštinama… ali smešten udobno na kauč pored žene koja ga beskrajno uzbuđuje i zadivljuje, progutaće bilo šta, pa makar to bila i indijska sapunica. Možda nakon neke dirljive ljubavne drame ispusti i koju suzu.

 

Naučnici dokazali da ljubav stvarno može da boli: Veoma brzo od najlepšeg do veoma stresnog osećaja

 

6. Tepanje

Maco, kuco, bebo, srce, pišo, medo… biće ga blam da iko od ortaka čuje neki od ovih detinjastih naziva koje žene nadevaju svojim muškarčinama, ali kad niko ne gleda, čak će i on vama tepati kao izgubljeno tele.

 

foto: Profimedia

 

10. Njeni roditelji

Posle nekog vremena najnormalnija je stvar da veza uđe u tu fazu kada se on upoznaje sa vašom familijom i vi sa njegovom. Znate i samo koliko porodični ručkovi i druge tradicije i običaji mogu biti naporni.

makonda-tracker