vaši najgori neprijatelji

Ljubav nije dovoljna: Ovih 5 stvari uništiće vaš odnos zauvek (FOTO)

0

Bez obzira na to koliko volite svog partnera, pred ovim testom svaka ljubav poklekne. 

foto: Profimedia

 

Razmišljajte ovako: Šta će biti za nekoliko godina? Kakav će vam život biti za 5-10 godina, kada netrpljivost može vrlo lako da se uveća? Uvek probajte da razmišljate racionalno o budućnosti…

 

Ljubomora nije ljubav


Često se može čuti da što više ljubomore ima u vezi, to je jača ljubav. U stvarnosti to nije tako. Ljubomora je destruktivna i mora se držati pod kontrolom. Ljubomora ne može da donese ništa dobro, i pokazatelj je manjka nečijeg samopouzdanja, i nema veze sa ljubavlju.

 

Svaki orgazam biće kao eksplozija: Ova biljka čini čuda za libido!

 

Udaljenost

 

Možda ćemo vas razočarati, ali situacija u kojoj je vaša voljena osoba u drugom gradu ili u drugoj državi (zbog posla ili fakulteta), najčešće je vrlo štetna za vezu. Ako ne postoji vizija budućnosti ili zajednički cilj, onda veza najverovatnije neće uspeti. Lepo naš narod kaže: „Daleko od očiju – daleko od srca“. Ako ste se našli u ovoj situaciji, onda ćete znati šta to znači… Skajp ili Vajber ne mogu da zamene razgovor uživo.

 

Konstantno sumnjate u svoje izbore

 

Svi imamo trenutke sumnje u vezi, slabosti i mane… Ali, u zdravim vezama, vreme uvek pomaže da se prevaziđu ove sumnje i strahovi. Što ste duže zajedno, to ima manje prostora za anksioznost. Kako polako otkrivate vrline i osobine koje vaš partner ima, tako se i vaš odnos usmerava ka zadovoljstvu, ne ka panici.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker