obratite pažnju

Put do uspešne veze: 10 grešaka koje treba izbeći na početku

0
Nova veza na početku je još nežna i osetljiva i treba je učvrstiti ispravnim stavom i ponašanjem.


3.Nemoj da mu praviš pakao od života zvocanjem, prigovorima ili pasivnom agresijom. Reci mu šta ti smeta i predloži rešenje. Niko ne treba još jedan problem u životu i dodatnu negativnu energiju. Pokaži svoja negativna osećanja, iskreno i spontano ali bez preterane drame i dosađivanja.

 

Zbog njih srce brže kuca: 10 tipova muškaraca u koje ćete se zaljubiti NA PRVI POGLED!


4.Upoznao te je kao zabavnu, seksi devojku i nemoj da si dozvoliš da te strast i ljubav pretvori u posesivnu, ljubomornu i uplašenu osobu koja želi da ga kontroliše i ne ostavlja mu dovoljno prostora i vremena za druge stvari u njegovom životu, kao što su društvo i slobodno vreme bez tebe. Nemoj da dozvoliš da vam tvoja nesigurnost i sumnje unište to što se rađa između vas.

 


5.Opčinjena si i zaljubljena, na sedmom si nebu. On ti je prioritet i najlepši deo dana i to je fantastično ali nemoj da izgubiš sebe. Ostani ono što jesi, zadrži svoj hobi, nemoj da zanemariš svoje prijateljice. Svidela si mu se, uostalom, kao takva osoba.

 

foto: Shutterstock


6.Nemoj da se plašiš da se otvoriš za ljubav. Daj šansu novom partneru ako i ne uspe biće lekcija i još jedan korak u samootkrivanju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker