saveti

Osećate simpatije od strane KOLEGE i razmišljate da li da kažete to svom PARTNERU?!

0
Očekujte ljubomorne ispade kad god budete morali da radite sa njim
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoje muškarci koji flertuju čak i nakon što im jasno stavite do znanja da niste zainteresovani za to, ali češća je situacija u kojoj ženama odgovara flertovanje.

foto: Profimedia

Ova situacija je simpatična samo u filmovima i samo ako je frajer jako zgodan - imate kolegu koji vas očigledno muva, a imate i dečka. Pitanje koje će postaviti većina žena je: reći dečku ili prećutati?

 

1. Recite ako…

Želite svađu. Nema šanse da će sve proći mirno i nezapaženo. Ili će vaš dečko misliti da ste dali povoda kolegi, ili će biti ljut samo na njega, a svaki put kad morate da odradite bilo šta s njim, očekujte ljubomorne ispade. Iskrenost je lepa, ali neke stvari je bolje prećutati.

 

2. Nemojte reći ako…

Želite mir u kući. Ono što vaš dečko ne zna, ne može ga povredi, naravno pod uslovom da vi ne podstičete taj flert. U tom slučaju isto nemojte ništa da govorite, ali odlučite šta tačno želite s kolegom.

 

3. Da li je samo on kriv?

Pitanje koje morate da postavite sebi u ovakvoj situaciji. Postoje muškarci koji flertuju čak i nakon što im se jasno stavi do znanja da za to nemate interesovanja, ali je češća situacija u kojoj ženama odgovara taj flert. U tom slučaju nemoj kriviti kolegu niti išta govoriti dečku, ali definitivno razgovarajte sa samom sobom i pokušajte da razmislite zbog čega prihvatate to flertovanje.

 

 

 

makonda-tracker