šta je vernost?

Ovo nikad nemojte da mu priredite: 5 (ne)bitnih stvari koje se ipak računaju kao prevara

0
Ako ste mislili da pod prevaru spada samo seks, varate se!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoje određene stvari u odnosu koje se računaju kao varanje i koje ne bi trebalo da priredite svom partneru, niti on vama, ako se zaista volite, piše sajt Cosmopolitan.

 

Zato pročitajte kojih se 5 nebitnih stvari ipak računaju kao da varate svog dragog!

 

Možda ipak ima nade: 6 očigledih znakova da vas bivši želi nazad

 

Laganje o ljubavnom statusu


Ako ste u vezi, a nekome ste rekli da ste slobodni, onda definitivno nešto nije u redu. Trebalo bi da budete ponosni na svog partnera i na vaš odnos, a ne da ga se stidite i skrivate da ste u vezi. Laganjem o ljubavnom statusu zapravo ne poštujete svog partnera i to je jedna od sitnica koja se može računati kao prevara.

 

Seksi poruke


Ako imate prijatelja muškog pola treba da razmisliti koje su stvari u tom odnosu prihvatljive, a koje nisu. Slanje fotografija na kojima ste u donjem vešu baš i nije prihvatljivo ponašanje za osobu u vezi, iako vam je on 'samo prijatelj'. Uvek morate misliti i na partnerove osećaje pre nego što učinite neku glupost zbog koje biste se kasnije mogli pokajati.

 

foto: Profimedia

Flertovanje


Sasvim je jasno da je osobama u vezi zabranjeno flertovanje sa drugima, kako vama, tako i vašem partneru. Nemojte koketirati ni s kim, bez obzira na to o čemu se radilo. Ponašajte se onako kako biste voleli da se i vaš partner ponaša. Ako vam nije stalo do njega, onda znate šta vam je činiti ali nemojte ga praviti budalom. Takođe, nemojte ni vi njemu dozvoliti da iza vaših leđa koketira s drugim devojkama. To naprosto nije prihvatljivo ponašanje za ljude koji su u vezi.

 

Koliko ispunjavate: 57 stvari koje ženu čine nepopravljivo seksepilnom

 

Poljubac u pijanom stanju


Mnogima je pijanstvo izgovor za neprihvatljivo ponašanje. Ipak, u kakvom god stanju bili, odgovorni ste za svoje postupke. Ako ne umete da se kontrolišete kada ste u pijanom stanju, onda nemojte da pijete. Svako treba da preuzme odgovornost za svoja dela.

 

Emocionalne afere


Varanje ne podrazumeva uvek ljubljene i dodirivanje s nekim ko nije vaš partner. Postoje i tzv. emocionalne afere koje se takođe računaju kao prevara. Naime, ako ste se zaljubili u nekoga ili jednostavno prema nekome drugome gajite emocije, reč je o emocionalnoj aferi o kojoj bi svakako trebalo da razgovarate sa svojim partnerom.

 

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

 

* Bez izuzetaka: 3 greške koje sigurno vode do raskida

 

* 10 osobina dostojanstvenih žena koje su pravi magnet za muškarce

 

* 7 (ne)bitnih stvari koje se ipak računaju kao prevara

 

* Bez brige: 5 znakova da vas on beskrajno voli

makonda-tracker