icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

LJUBAVNI SAVETI

Obratite pažnju: 10 načina da predvidite da li će vas dečko prevariti

Podeli:

  • 43
Ne, nemamo kristalnu kuglu, ali imamo naučno dokazane znakove koji mogu da razotkriju preljubnika...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock
To što vam je doneo ružu na dejt i bio sav sladak, nije naročiti garant da će vam biti veran. Neverstvo u braku je sve češća pojava, verovatno ste svesni toga. Ko više vara, muškarci ili žene? Na to ne postoji pravi odgovor, ali istraživanje je otkrilo koje su to tačne naznake da vas partner može prevariti. Takođe, proverite i gde ste vi u ovoj statistici, piše sajt Cosmopolitan.

1. Verovatnoća da će vas muškarac prevariti je otprilike jednaka kao da vam avionski let zakasni. Dakle mala, ali ne i zanemarljiva. Verovatnoća se, međutim, povećava ako je žena trudna. (Užasno, znamo). Procenat je još malo veći, ako ste u vezi sa tipom koji voli rizik, avanutru i lako se uzbudi raznoraznim dešavanjima.

2. Ako je finansijski zavistan od vas, veća je verovatnoća da će vas prevariti. Da, zamislite, taj nitkov kome plaćate kiriju je u stanju da vara! Život je stvarno nepredvidiv. Zanimljivo je da je u slučaju žena potpuno drugačije - one koje su ekonomski zavisne od muškarca, gotovo nikada neće prevariti. Ironično, muškarci koji zarađuju značajno više od svojih partnerki imaju takođe mnogo više tendencija da varaju.

3. Broj seksualnih partnera žene može predvideti povećani rizik od varanja. Žene koje "nose pantalone" u vezi će imati veće tendencije da prevare.

4. Obrazovanje može da bude faktor za predviđanje neverstva. Žene koje su obrazovanije od svojih muževa češće se odlučuju za seksualnu prevaru. Sve žene koje varaju, obično to rade sa muškarcima koji su obrazovaniji od njihovih muževa.

5. Žene koje su nezadovoljne vezom imaju duplo veće šanse da prevare. One koje osećaju seksualnu nekompatibilnost sa partnerom, imaju čak i do tri puta veće šanse da prevare.
 
foto: Shutterstock
6. Žene češće imaju afere kada su mlađe. Kod muškaraca verovatnoća raste sa godinama, ali takođe, muškarci imaju tendencije da varaju sa mlađim ženama.

7. Muškarci sa muževnim glasovima i žene sa nežnim gasovima imaju veće šanse da prevare svog partnera. Imati moć i samopouzdanje čini i muškarce i žene mnogo sklonijim da zalutaju.

8. Broj prethodnih seksualnih partnera, impulsivnost, sreća u vezi i spoljne opcije su sve indikatori ko će prevariti. Nevera se obično manifestuje nakon prosečnih sedam godina braka, 50 odsto njih varaju sa nekom osobom s posla.

9. Neki ljudi varaju jer im to smanjuje stres. Čak 75 odsto brakova prežive ukoliko muškarac prevari, a 65 odsto ukoliko to učini žena.

10. Među ljudima koji su bili neverni svojim partnerima, 56 odsto muškaraca i 34 odsto žena je zapravo ocenilo svoj brak kao srećan ili čak veoma srećan! Valjda im je prosto bilo potrebno malo zabave.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

U ovom slučaju ni lepota ne pomaže: Kakve devojke muškarci ne vole

Pauza u vezi: Kako vam kratki razlaz može spasiti ljubav

5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

Muškarci otkrivaju: 10 stvari koje obožavaju na ženskom licu


 

Inicijalizacija u toku...