PAŽLJIVO

Sve je u vašim rukama: Ovo su 8 lekcija koje prethode pronalasku istinske LJUBAVI

0

Nakon što zavolite sebe sa svim manama i vrlinama, možete nastaviti sa pronalaskom idealnog partnera.

foto: Goksi/Shutterstock
foto: Goksi/Shutterstock

Godinama maštate o pravoj ljubavi, osobi koja će vas razumeti u svim životnim segmentima, i pratiti u sveobuhvatnim planovima za budućnost?

 

Iako na prvi pogled deluje da ćete morati dobro da se numučite za ovakvu vrstu idile, to nije prava istina, ukoliko sprovedete u delo narednih 8 lekcija o ljubavi.

 

1. Postavite svoj život na mesto koje zaslužuje

 

Pre potrage za partnerom i scenarijima savršene veze, poradite na svom samopouzdanju, ciljevima, navikama, karijeri, kako biste tačno znali kakva osoba vam može parirati.

 

2. Pronađite dobre uzore kada su romanse u pitanju

 

Parovi koji se ističu odnosom punim solidarnosti, dogovora, iskrenosti, jednostavnosti, a opstaju godinama bez razmirica i konflikata biće pravi parametri za vaše zamisli.

 

3. Nemojte odbacivati mogućnost da odete na dejt sa osobom koja vam na prvi pogled nije idealna

 

Prvi utisak može prevariti, a možda se iza stidljive, ćutljive, nenametljive osobe krije riznica mudrosti, dobrote i romantičnosti.

 

4. Ako veza ne ide u pravom smeru, neće se popraviti

 

Ova stavka možda deluje surovo, ali je u večini slučajeva istinita. Ako vas partner ne poštuje, laže, obmanjuje na početku odnosa, sledi vam samo tuga i strepnja.

 

Vino, Crveno vino, Romantika, Dejt, Muvanje, Ljubav, Zdravica, Crno vino
foto: Profimedia

 

5. Nemojte glasno govoriti da niste spremni za ljubav

 

Opravdanja, izgovori i izričitost može se preslikati na vaš ljubavni život na duže stave, te poradite na stavkama koje vas koče.

 

6. Sačuvajte svoju ličnost

 

 Ukoliko ste vesela, interesantna, pričljiva osoba sklona avanturama i uzbuđenjima ne dozvolite da vas ukalupe novi ljubavni odnosi.

 

7. Preskočite analiziranja 

 

Idealna polovina će se pojaviti baš u pravo vreme, kada najmanje očekujete, a okupiranje mislima zbog čega vam se ne dešavaju bajkovite ljubavi ostavite za romantične komedije i lako štivo koje imam status zabave.

 

8. Ostanite dostojanstveni

  

Ukoliko se na prvom sastanku ne osetite dovoljno vrednovano i prijatno, a indiskretna pitanja uzmu maha, bez grubih reči završite dejt i pođite u nove pobede.

 

parovi, par, ljubav, horoskop, dejt
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker