verovali ili ne

Jeste li ikad probali ovako nešto? Srpkinje otkrivaju svoje NEVEROVATNE trikove za hvatanje dečka U PREVARI (ANKETA)

0

Ako ste mislili da niko nije spreman za ovo... o, da, neko jeste!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Gotovo da nema osobe koja nije makar jednom zavirila ili bar poželela da zaviri u telefon svog partnera ili partnerke. Čak i kada nema razloga za sumnju, mnogi ne mogu da odole znatiželji da zavire u taj, najintimniji deo njihovog sveta iako je reč o grubom narušavanju privatnosti.


Međutim, verovali ili ne, postoji i nešto otkačenije!

 

Kako je jedna popularna tviterašica otkrila, ona ima trik kojim "izvlači neke zaključke".


Nikad neću zaboraviti kako sam špijunirala jednom bivšeg, stajao mi prozor s njim otvoren 3,4 sata ne bih li videla koliko često ulazi i koliko se prosečno zadržava, pa sam izvlačila neke zaključke ― objasnila je ona i dodala da ponovo radi isto.

 

Tviterašice
foto: Twitter

Odgovorila joj je devojka koja je ispričala da je njena koleginica otišla i korak dalje: kombinovala je "čeprkanje" po partnerovom telefonu s ovom metodom proveravanja kada je njen dragi online.


Moja koleginica s posla prekopirala ženski deo imenika dečka u svoj imenik. I kada on ode u ve-ce i bude aktivan, ulazi u sve te kontakte redom i gleda ko je online ― otkrila je ona i istakla da je pomenuta žena "uhvatila" svog dečka u čemu ne treba i potom nije raskinula s njim već obrisala tu aplikaciju za dopisivanje i sada su, verovali ili ne, venčani!

 

Tviterašice
foto: Twitter

Na Tviteru se potom pokrenula polemika o ovim potezima, a mnogi ističu da ni u ludilu to ne bi uradili.

 

"Nema te sile koja bi me naterala da četiri sata blenem u telefon i čekam kad će pisati online", "Isuse", "Dokoni ljudi"... neki su od komentara.

 

 

 

makonda-tracker