PRAVI POTEZ

Kada postajemo SVESNE da više nismo ZAINTERESOVANE za MUŠKARCA?!

0

Osluškujte svoja osećanja i potajne želje, sve će vam biti jasno!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Koliko vam se puta desilo da osećate toliku zaljubljenost, da zaboravite na svet koji vas okružuje, zahteve roditelja, prijatelja, poslovnih partnera?

Jednostavno, ništa vas ne zanima. Samo taj nežan, ushićen osećaj bezbrižnosti. Ali kada dublje zađemo u tematiku, pametnije je da razmislimo nego da, figurativno rečeno, ostanemo "bez glave". 

 

Kako su nam subjektivni centri tada neupotrebljivi, najbolje bi bilo tada poslušati savet prijateljice, saradnice, neko ko će biti objektivan ali ne i surov. 

To vam je najmanje potrebno u ovoj situaciji. Kada pređemo taj korak, glave hladnije, a osećaji staloženiji. I naravno, prošlo je barem nekoliko meseci zanesenosti. 

 

Sa ove tačke možete reći: "Da li je moguće da sam sve ono izgovarala?", "Kako ranije nisam uočila o čemu se zapravo radi?", "Zar sam se sada probudila iz sna?"

Ne brinite, ovo su samo afirmacije, koje svaka žena mora da izgovori, ukoliko uoči da je napravila grešku i da u emotivnom odnosu ne fukcioniše kao na početku veze. 

Sledi nekoliko primera negativnih muških parametara, iz kojih možete uočiti koliko vas odbija i odnos dovodi do prezasićenja:

 

1. Nepoštovanje

 

Ukoliko osećate da vas partner ne uvažava dovoljno, te pred prijateljima nipodaštava vaše mišljenje i konstatacije, radi se o nesigurnom muškarcu, koji je čekao trenutak da se opustite kako bi vas "nadmudrio".

 

 

2. Ne posvećuje vam dovoljno vremena

 

Većinu vremena provodite same, a partner u drugoj sobi pronalazi "dobar razlog" da ne bude sa vama, govori u prilog da je u pitanju sebičan partner, koji ne mari za vaša osećanja.

 

3. Nedostatak intimnosti

 

Damama je bliskost veoma bitna i u tome nalaze sponu između  emocija i sigurnosti. Ako muškarac odbije zagrljaj, poljubac i vođenje ljubavi, a niste ga dočekali sa dvonedeljnog napornog puta, radi se o nezinteresovanom partneru, koji vas ne usrećuje.

 

4. Mimoilaženje životnih stavova

 

Želite porodicu, topao dom i romantične trenutke, a partneru je do svega, samo ne do zajedničkih planova. Razgovor svodi na planiranje sledećeg muzičkog festivala u Ovči. Sav trud je uzaludan!

 

Razmislite o svojim potrebama. 

 

 

foto: Shutterstock

 

 

makonda-tracker