istiniti razlozi

Evo zašto ne možete da pronađete gospodina Pravog

0

Sledeći razlozi mogu prouzrokovati vaš neuspeh i to su svakako razlozi po pitanju kojih možete preduzeti nešto

 

 

Težite ka avanturama. Da li volite avanture? Problem sa ovim je što avanture uglavnom uključuju gospodina Pogrešnog. Jedino što on želi je da vas zavede i smatra da zabava leži samo u kršenju zakona. Morate prestati da razmišljate o lošim stvarima kao o jedinom vidu zabave i avanture. Razmišljajte o svim lepim stvarima koje vam samo gospodin Pravi može pružiti.

 

Standardi vam nisu dovoljno visoki. Dok su preveliki standardi loša stvar, loše je imati niske ili nikakve standarde. Vama je potreban neko ko će se prema vama ophoditi kako dolikuje i ko će uvek vaše potrebe stavljati ispred njegovih i neko ko će to činiti kako na početku tako i zauvek. Ako nemate nameru da vašu sreću stavite na prvo mesto, kada je u pitanju pronalaženje ljubavi, budite sigurni da ćete se boriti makar za mrlje koje sreća ostavlja u apsolutno svakom obliku veze.

 

Verujete da će se promeniti. Ako znate da se u prošlosti loše ophodio prema ženama, šta još tražite s njim? Verujete da će se promeniti i to sve zbog vas? Izbacite tu bajku iz glave odmah! Činjenica je da se ljudi mogu promeniti, ali dobro obratite pažnju na znakove upozorenja koji su vam pred nosom.

 

 

makonda-tracker