pustite mašti na volju

Vraća STRAST u vezu i garantuje užitak za oboje: LOTUS POZA – trik za kojim su opravdali poludeli pripadnici oba pola

0

Ako osećate da ste ušli u kolotečinu sa partnerom i da vam treba "nešto novo", isprobajte lotus pozu. 

foto: Shutterstock/gpointstudio
foto: Shutterstock/gpointstudio

Kao i u životu, i u seksu treba stalno da težimo unapređenju i isprobavanju novih stvari. Lotus poza je za sve koji se još nisu susreli sa njom, novi izazov.

 

– Okrenuti ste jedno ka drugom, noge su vam isprepletene i podstičete neverovatnu intimnost  – ovako Dženi Skajler, certifikovana terapeutkinja za seks i direktorka Instituta za intimnost ,objašnjava lotus pozu. Da li smo vam zagolicali maštu?

Lotus je poznat i po tome što je tantrička seks poza koja se zove i "jab jam", a pošto je tantrički seks usmere na seksualnu energiju i strast, možete da budete sigurni da posle isprobanja ove poze više ništa u vašem odnosu sa partnerom neće biti isto. 

 

Lotus poza
foto: Shutterstock/Antonio Villani

Kako izgleda?

 

U svom najosnovnijem obliku, položaj lotusa izgleda ovako: muškarac sedi na krevetu, kauču ili stolici, dok devojka sedi u krilu. Vaše noge treba da budu isprepletene, a vi okrenuti jedno drugom licem u lice. 

 

Ova poza je idealna za stimulaciju klitorisa tokom penetracije. Takođe omogućava kontakt lica o lice i uspostavljanja kontakta očima što još više povećava intimnost. Stoga ste u poziciji da se više ljubite pošto su vam usne tako blizu.

 

Još jedna od prednosti ove poze jeste što su vam ruke slobodne za istraživanje, pa pustite mašti na volju. 

 

 

makonda-tracker