da li je istina?

Hladne ste, imate previše muškaraca oko sebe samo su neki od razloga zašto vam momci ne prilaze (FOTO)

0

Muškarci mnogo analiziraju pre nego što počnu da vas startuju, jer ni jedan ne želi da bude odbijen.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Zbunjuje li vas činjenica da vas muškarci nikad ne pozivaju na dejt ili vam se čini da ih ne privlačite? Verovatno počinjete da mislite da nešto nije u redu s vama. Počinjete da mislite da niste dovoljno lepi, dovoljno pametni ili čak zabavni, piše Espreso.co.rs

 

Verovali ili ne, vaše delovanje govori glasnije od reči, a muškarci pokupe sve suptilne poruke. Oni posmatraju svaki pokret koji napravite da bi utvrdili da li žele nešto sa vama. Ne samo da vas gledaju, već gledaju s kim se vi družite, šta nosite i kako se ponašate.

 

1. Zaljubljeni ste u mobilni

 

Svi znaju kakvu posebnu vezu žene imaju sa telefonom i koliko je velika ta ljubav. Kada ste previše zauzeti slanjem poruka, definitivno nećete moći da razgovarate sa muškarcem koji vas posmatra. Muškarac s vama mora da ostvari kontakt pogledom, čak i pre nego što vam se približi. To je prirodan način da vidi da li mu se sviđate i postoji li potencijalni interes i privlačnost.

 

Kada gledate u mobilni, on misli da se ne zabavljate ili da ne želite da vam iko smeta. A to je vrsta vibracije koju ne želite da šaljete ukoliko želite da počne da vas muva. Učinite sebi uslugu i držite telefon u torbici. To će dati muškarcima zeleno svetlo da ste otvoreni za nova prijateljstva, da se dobro provodite i da želite da se upoznate s njima.

 

foto: Shutterstock

 

Ovakve devojke su svim muškarcima dosadne: Momci otkrivaju s kakvim devojakama nikad neće poželeti ništa ozbiljno

 

2. Previše žena oko vas

 

Kad izađete u grad, najbolje je da se dogovorite s jednom ili dve osobe. Ako ste u velikoj grupi, to ga može odbiti. Muškarci su nervozni kad je reč o ženama. Zato zamislite kako bi se osećao kada bi morao da priđe grupi od deset žena. Koliko bi taj osećaj mogao biti zastrašujući? Stoga držite svoje pleme malim … bar neko vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

3. Imate ljutit izraz lica

 

Morate taj izraz da sklonite s lica. Je li život zaista tako loš? Želite li razgovarati s tipom koji izgleda kao da je loše raspoložen? Vaš izraz lica otkriva puno o vašoj ličnosti. Ako okolo idete s takvim izrazom lica vi govorite svetu: Držite se podalje od mene. Ni jedan muškarac neće ni pomisliti da vam priđe.

 

Da bi izgledali pristupačnije, nasmešite se. To pokazuje da ste optimistični, sigurni i spremni za druženje. Muškarac će prvo poželeti da vam bude prijatelj, pre nego što čak i razmisli o romantičnom povezivanju. Ako mu olakšate pristup, sigurno će se osećati samouvereno.

 

4. Glumite ledenu kraljicu

 

Ako ste žena koja ima stav poput princeze, mogli biste da budete sami dugo vremena. Muškarci doslovno beže kada žena ima takav stav. Osećaće se kao da je doživeo neuspeh i pre nego što je pokušao. To će ga brzo ohladiti! Muškarac želi da bude glavni kada su u pitanju izlasci. Nemojte mu život činiti težim takmičenjem ko vodi vezu.

 

Što više volite da se zabavljate i što mu više pokazujete koliko ga cenite, to će on više učiniti za vas. Nema razloga da se ponašate kao da zaslužujete više od njega. Neka zna da ste simpatična i nezavisna žena koja čvrsto stoji na nogama. Tada će vas još više poštovati.

 

Znam da je užasno, ali... : 4 razloga zašto OVI muškarci nisu uspeli da izvuku NI ŠANSU za ljubav

 

5. Uvek ste sa muškim prijateljima

 

Imate grupu prijatelja s kojima volite da se dužite? Oni vas oraspolože kao niko, s njima uvek znate da ćete se dobro zabavljati. I muškarci to razumeju, volite to jer je to avantura. Međutim, možda vas mogu blokirati. Ne namerno, ali manje je verovatno da će vas neko muvati kada se družite s muškarcima.

 

Oni odmah misle da ste nedostupni jer ste okruženi ličnom armijom. Imate zaštitu svuda oko sebe i tako odmah smanjujete svoje šanse da vas neko pozove na dejt. Muškarac neće ući u nepoznatu teritoriju gde bi mogao da izgubi svu svoju slavu. U svakom slučaju uživajte u večernjim satima sa svojim muškim prijateljima, ali nemojte planirati dejt s nekim kada ste s njima.

 

makonda-tracker